Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Preuvement in Eynderhoof

04/08/2019 - 13:00 tot 17:00

€6,50

Het hele museum staat op deze zondag in het teken van smaak en “preuven”. U kunt niet alleen kennis maken en tevens proeven van al het heerlijks uit grootmoeders tijd.
Het restaurant “Ons Boerenerf” uit Nederweert-Eind zal met hun smaakmakers aanwezig en voor alle bezoekers iets aparts gaan presenteren. Vanuit het thema verrassen en inspireren zal het team van “het Boerenerf” de smaakpapillen op een bijzondere wijze gaan prikkelen. Je zult in de gerechten van alles bewonderen , ontdekken en beleven.

De stroopmakers van Eynderhoof geven deze middag demonstraties stroopkoken. Er wordt lekkere stroop gemaakt naar authentiek en eigen recept. Op deze middag kan iedereen proeven van de overheerlijke Eynderhoof stroop die te koop is zolang de voorraad strekt.
Ook wordt er bier gebrouwen en wijn gemaakt maar ook speciale kaas mag niet ontbreken. De vrijwilligers vinden het belangrijk dat u uitleg krijgt over hoe alles in zijn werk gaat, maar natuurlijk mag ook van al het lekkers geproefd worden. De pomologen van het museum vertellen over de pruimenteelt van vroeger en nu. Pruimen zijn niet alleen gezond maar bovenal ook er lekker.
Uiteraard kan er ook genoten worden van de knapkoeken, de vers gebakken vlaaien en de smeuiige puddingbroodjes uit eigen bakhuis.

Gegevens

Datum:
04/08/2019
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
€6,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.eynderhoof.nl

Organisator

Eynderhoof
Telefoon:
0495-626507
E-mail:
eynderhoof@planet.nl
Website:
www.eynderhoof.nl

Locatie

Eynderhoof
Milderspad 1
Nederweert-Eind, 6034 PL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495 626507
Website:
www.eynderhoof.nl