Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Poëziedag 2018

04/08/2018 - 14:00 tot 17:30

€5

Op zaterdag 04 augustus 2018 mogen een aantal van onze auteurs in het prachtige ‘Theaterboerderij Boeket’ te Nederweert hun gedichten aan u presenteren.

O.a. Anna Bemelmans (Zilverfee), Gertie Gommans (Oliver’s Overgang), Jan Hermans (Leven in Overvloed) en Tilly Custers (Overgave & Ontsluiering) zullen gedichten voordragen uit hun eigen werk.

Het belooft een inspirerende middag te worden!

Reserveer tijdig uw plek. Dit kunt u doen middels een e-mail aan info@bullseyepublishing.nl of door te reserveren via onze webshop

Inloop vanaf 14:00 uur. Start programma : 14:30 uur.
Graag tot ziens op zaterdag 04 augustus te Nederweert!

Over de auteurs…

Anna Bemelmans
Anna woont in Nederweert, ze heeft de dichtbundel ‘Zilverfee’ geschreven, uitgebracht in januari van dit jaar.
De bundel is verschenen in een limited editie voorzien van fluwelen omslag en in een paperback versie.
Anna Bemelmans schrijft haar gedichten en verhalen vanuit persoonlijke, subtiele gevoelsmomenten, vanuit zelfonderzoek naar haar eigen belevingswereld of de drijfveren van anderen of haar liefde voor de natuur. Onder de naam Zilverfeetje, schreef ze op diverse verhalensites en zijn werken van haar gepubliceerd in verschillende verhalenbundels Naast het vastleggen van de anders zo vluchtige gedachten is het verbinding maken met – of het vinden van herkenning door de lezer – haar voornaamste drijfveer voor publicatie van haar werken.

Gertie Gommans
Gertie Gommans uit Roggel is dol op taal en teksten. Zodanig, dat ze er haar werk van heeft gemaakt. Ze heeft een voltijdbaan als docent Engels in het middelbaar onderwijs.In haar vrije tijd zingt ze, speelt ze basgitaar en schrijft ze verhalen. Ze woont in een dorp en ze heeft een voorkeur voor rood schoeisel, waarmee ze aardig in het profiel past van een ORC (zie pagina 20) van haar debuut ‘Oliver’s overgang’. Gertie zal stukken uit haar werk aan u presenteren. Een vlot fictief verhaal over een niet onsympathieke man van 52 jaar, met zijn listen en intriges, doordrenkt van zelfspot en humor.

Jan Hermans
Psychiater Jan Hermans uit Roermond schrijft naast boeken ook gedichten, de gebundelde gedichten hebben als thema geloof, hoop en liefde.
Deze deugden zijn menselijk en goddelijk tegelijk, ze vormen een dansende drie-eenheid.
Dichten is voor hem spelen en bouwen met woorden. Dichten is ontvangen en creeren van verhalen in dichtvorm. Dichten is schrijven vanuit het hart.
Wat hij heeft ontvangen wil hij delen. Met het verlangen van velen: leven in overvloed.
Zijn verhalen in dichtvorm nodigen uit tot mediteren. Jan Hermans’ gedichten zijn vol liefde en hoop – een aanzet tot nieuw leven.

Tilly Custers
Overgave is een bundel waarin gedichten zijn opgenomen die zijn ontstaan na het overgaan van de zoon van Tilly Custers, een periode van rouw, verdriet en gemis. De gevoelens na een afscheid zijn erg divers en dienen zich heel grillig aan. Ze mogen er zijn, belangrijk is om de tijd te nemen om te voelen, verdriet of boosheid te uiten, om vervolgens verder te gaan in de wetenschap dat niets verloren gaat. Ook al is iemand fysiek uit het zicht, de bezieling blijft. Altijd. De bundel ‘Overgave’ geeft je een blik in een rouwproces en biedt mogelijk wat lichtpuntjes wanneer alles donker lijkt.
Tilly Custers woont in Heel en is verpleegkundige, volgde diverse opleidingen en cursussen op energetisch vlak en is moeder.
Met behulp van gedichten en encaustic art (schilderen met bijenwas) geeft ze vorm aan dat wat van binnen leeft.
Het zijn voor haar uitdrukkingsvormen die vaak wonderlijke zieleroerselen zichtbaar maken.

Gegevens

Datum:
04/08/2018
Tijd:
14:00 tot 17:30
Kosten:
€5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://www.bullseyeshop.nl/a-52929845/bullseye-events/poeziedag-2018-04-08-2018/

Organisator

Bullseye Publishing
Telefoon:
0495769055
E-mail:
linda@bullseyepublishing.nl
Website:
www.bullseyeshop.nl