Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opening Vastelaovundj Pinmaekers + Boorebroedspaar

11/11/2013 - 19:10 tot 22:00

Turf oploating Nederweert

Vastelaovundjvereiniging de Pinmaekers uit Nederweert opent het seizoen op Maandag 11 november 2013 . Om 19.11 uur worden de leden met hun partner, de dansmarietjes en alle belangstellende verwacht bij café De Schans aan de St Rochusstraat in Nederweert. Vervolgens gaat het voorafgegaan door hofkapel “Klein mer Neugter” in optocht naar Lambertushof. Eenmaal aangekomen op Lambertushof is er een feestelijk programma en zullen de dansmarietjes, de Aurelia’s en Pantera’s een optreden verzorgen.

Hoogtepunt van de ceremonie is natuurlijk het plaatsen van het seizoenskunstwerk door oud Prins Jos, prinses Judith, oud jeugdprins Lars en jeugdprinses Kirsten.
Het kunstwerk, de turf met zeven pin zal de gehele vastelaovundj symbool staan voor alle Pinmaekers. Na de opening van het seizoen wordt Residentie ”De Schans” officieel in gebruik genomen worden.

Ook dit jaar is de bekendmaking van het Boorebroeedspaar 2014 tijdens de opening van het seizoen. Ieder jaar wordt een week voor de Vastelaovundj de traditionele Boorebroeluft gehouden, komend jaar voor de 36e maal.

Vele jaren werd het boerenbruidspaar uit een vereniging gehaald, VV de Pimaekers zijn een nieuwe weg ingeslagen en de boorefamilie zal op een andere manier worden samengesteld.
Wie het boorebroedspaar en de familie zal vormen is een grote verrassing. Het boorepaar en de femilie zullen vanaf 21.00 uur in residentie De Schans bekend gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.pinmaekers.nl.

Gegevens

Datum:
11/11/2013
Tijd:
19:10 tot 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Café-Zaal De Schans
St. Rochusstraat 9
Nederweert, Limburg 6031 BG Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-626591