Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening nieuw zorgcentrum St. Joseph

21/09/2013 - 13:30 tot 16:30

De opening is voor Stichting Land van Horne, Woningvereniging Nederweert en de gemeente reden om extra uit te pakken. “We vinden dat iedereen kennis moet kunnen maken met wat er de afgelopen jaren gerealiseerd is” zegt directeur Corry Keulen, directeur-bestuurder van Woningvereniging Nederweert. Daarom gaan op zaterdag 21 september de deuren open van zorgcentrum St. Joseph. Deze dag is niet toevallig gekozen. Het is dan ook nationale Burendag. “Een uitstekende gelegenheid om met elkaar kennis te maken”, aldus Keulen. De open dag duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Belang voor gemeente
Het rijksbeleid is er al jaren op gericht om mensen met beperkingen zo lang mogelijk in de thuissituatie te laten wonen. Alleen wanneer het echt nodig is, vindt opname in een zorgcentrum plaats. Op deze situatie hebben de drie partners in de woonservicezone ingespeeld. Wethouder Maria Frenken verwoordt het zo: “Als je niet meer in je eigen woning kunt blijven wonen en opname in een zorgcentrum nog niet aan de orde is, dan is het fijn om te weten dat Nederweert met alle zorgwoningen die er rondom het nieuwe St. Joseph zijn gebouwd, heeft gezorgd voor goede huisvesting voor mensen met een beperking. Vanuit het zorgcentrum verlenen thuiszorgmedewerkers van Land van Horne zorg aan huis. Wij zijn er als gemeentebestuur trots op dat we met hulp van vele partijen de woonservicezone of woonzorgzone hebben kunnen realiseren. Ook hier kunnen we met recht stellen: samen groots!”

Kroon op realisatie hoogwaardige woonzorgzone

Op vrijdag 20 september vindt de officiële opening plaats van zorgcentrum St. Joseph voor genodigden en partijen die nauw bij de bouw betrokken zijn geweest. Zaterdag 21 september is er ‘s middags een Open Dag.

Gegevens

Datum:
21/09/2013
Tijd:
13:30 tot 16:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zorgcentrum St. Joseph
Brugske 16
Nederweert ,Limburg6031 BLNederland
+ Google Maps
Telefoon:
(0495) 63 16 33
Website:
http://www.landvanhorne.nl/silvercms/zorgcentrum-st-joseph-nederweert/

Organisator

Zorgcentrum St. Joseph
Telefoon:
(0495) 63 16 33
E-mail:
info@landvanhorne.nl
Website:
http://www.landvanhorne.nl/silvercms/zorgcentrum-st-joseph-nederweert/