Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openbare fractievergadering CDA Nederweert

23/10/2012 - 19:30 tot 21:00

Op dinsdag 23 oktober  bespreekt het CDA in zaal Centraal de raadsagenda van 6 november waar de begroting voor 2013 op de agenda staat.  De openbare fractievergadering begint aansluitend aan de algemene ledenvergadering, die om 19.30u aanvangt.

Iedereen is van harte welkom om zijn of haar inbreng te leveren.

Dak repareren wanneer het droog is

Aangezien we in het begin van 2011 tot een stevige bezuinigingsopgave hebben besloten, kunnen we daar nu al de resultaten van ervaren. Op de Rijksbezuinigingen die op ons af komen  hebben we geanticipeerd en heeft de gemeente Nederweert al voor een groot deel de slag gemaakt. We hebben een financiële buffer opgebouwd om de Rijksbezuinigingen op te vangen. Het dak reparen wanneer het droog is, noemen we dat.

Perspectief bieden is belangrijkste uitdaging

Voor de grote projecten die op stapel staan, zoals de verbreding van Burg 15, de revitalisering van de Brugstraat, het horecaplein en de Geenestraat zijn voldoende gelden gereserveerd. Ook de besprekingen en onderzoeken voor het verkeersluw maken van de N266 en het aanleggen van een nieuwe randweg zijn al opgepakt omdat ook hiervoor op termijn middelen beschikbaar zijn.

Geen lastenverzwaring voor de inwoners

Dank zij het voeren van een defensief financieel beleid wordt een gezonde financiële toekomst veilig gesteld en  zullen ook de lasten voor de inwoners het komend jaar niet stijgen.

Gegevens

Datum:
23/10/2012
Tijd:
19:30 tot 21:00
Evenement Categorie: