Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open tuin met expositie`s

14/06/2014 - 10:00 tot 18:00

€2,50

Op zaterdag 14 en zondag 15 juni is er voor het vierde jaar open tuin in ‘Ons Paradijs’, Dit weekend bent u van harte welkom in deze zelf ontworpen en aangelegde siertuin van bijna 1 ha groot. Tijdens uw wandeling door deze prachtige tuin, zult u verrast worden door:

Metalen sculpturen van Hen Konickx.
Hen Konickx , geboren en getogen Heythuysenaar. Na een korte periode beeldhouwen is Hen sinds 2002 begonnen met het vervaardigen van metalen sculpturen. Naast zijn parttime baan, is het werken met roestvrij staal de mooiste bezigheid voor hem. Zijn fantasie omzetten in een bepaalde vorm (kunstwerk) beleefd hij als een feest in zijn hoofd. Een 20tal kunstwerken staan permanent in privétuinen die op afspraak te bezoeken zijn. Ook werkt hij in opdracht, mits het kunstzinnig is. Website: www.kohenry.nl

Glas en Beeldende kunst van Henny Joris.
Henny Joris , geboren in Wessem (L) was al vroeg creatief. Zijn hobby was altijd al tekenen en schilderen. Van Dick van Wijk leerde hij boetseren in klei en was. Dat was meteen het begin van een reeks, meestal kleine, bronzen beelden die gemaakt werden in de verloren “was” techniek. Zijn kennis van beeldhouwen en ruimtelijk werken dankt hij aan Joop Utens in Echt. Henny Joris is niet alleen veelzijdig omdat hij meerdere technieken beheerst. Ook de materialen waarmee hij werkt zijn zeer divers: steen, keramiek, , brons ,glas, acryl op doek.
De laatste jaren legt hij zich vooral toe op de glaskunst. HennyŽs werk is deels abstract te noemen maar ook figuratief .

Kunst – site www.hennyjoris.exto.nl

Openingstijden: beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur.
Entree 2.50 €
Kinderen tot 12 jaar gratis entree.
Bezoeksadres: Hoeksestraat 25
5712 AP Someren

website: www.ons-paradijs.nl
E-mail: info@ons-paradijs.nl

Gegevens

Datum:
14/06/2014
Tijd:
10:00 tot 18:00
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.ons-paradijs.nl

Organisator

Theo Nijssen

Locatie

Ons Paradijs
Zet Notificaties aan OK Nee dankje