Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Najaarsrit (buitenrit)

23/10/2016 - 09:00 tot 17:00

€5

PSV Nederweert organiseert een buitenrit voor alle ruiters en amazones die samen met hun paard of pony willen genieten van de natuur. De rit vindt plaats in natuurgebied Keelven te Someren. Graag opgeven vóór 20 oktober. Deelname kost €5 p.p. (inclusief een drankje en een koekje). Indien je na 20 oktober (of op de dag zelf) nog wilt inschrijven, bedragen de kosten €7,50 p.p. Deelname is geheel op eigen risico. Je kunt kiezen uit een korte route van ongeveer 10km en een lange route van ongeveer 25km. Halverwege de routes is een pauzeplek waar het gratis drankje en koekje/snoepje genuttigd kunnen worden. Voor alle verdere consumpties wordt een kleine vergoeding gevraagd. De routes zijn helaas niet geschikt voor menners.

Kleine tip: de routes zijn wel voor wandelaars en mountainbikers geschikt. Jullie hoeven natuurlijk geen deelnamekosten te betalen, maar mocht je de route willen volgen, houdt dan onze website www.psvnederweert.nl en Facebookpagina in de gaten voor alle informatie. Jullie zijn van harte welkom bij de pauzeplek waar jullie tegen een kleine vergoeding een drankje en hapje kunnen krijgen.

De exacte vertreklocatie wordt nog bekendgemaakt. Houd dus onze website www.psvnederweert.nl en Facebookpagina in de gaten.

Gegevens

Datum:
23/10/2016
Tijd:
09:00 tot 17:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/Paardensportvereniging.Nederweert/

Organisator

Activiteitencommissie PSV Nederweert
Telefoon:
06-46512419
E-mail:
acdekraal@hotmail.com
Website:
https://www.facebook.com/Paardensportvereniging.Nederweert

Locatie

Natuurgebied Keelven
Someren,