Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekmiddag stichting Cuba Adelante Nederweert-Eind

01/08 - 13:00 tot 17:00

Stichting Cuba Adelante gaat op 1 augustus weer van start met de goedbezochte jaarlijkse muziekmiddag. Als vanouds wordt dit evenement weer gehouden in de tuin van Sint Gerardusstraat 30a, 6034 SK, Nederweert-Eind. De tent gaat open om 13.00 uur. Aanvang van de optredens is 14.00 uur.

Muziekmiddag Stichting Cuba Adelante

De optredens worden weer verzorgd door de volgende artiesten: Kees en Sonja met veel Volendamse muziek, Gerrie en Ron met veel Golden Oldies en Country, Eric Baghuis met Elvis en Jack Jersey covers, Back in Time, R&R, Ballads and more en onder voorbehoud Franky Stardust, met feestmuziek.

Zoals je ziet, zorgen deze artiesten weer voor een heerlijk middag muziek in alle genres. Zij zullen door geluidstechnicus Mark van der Logt ondersteund worden voor het beste geluid. Wees er snel bij want het bezoekers aantal is beperkt. De drank zal koud staan en de hapjes weer warm. De BBQ zal weer verzorgd worden door Aad van “Ons Boerenerf” uit Nederweert-Eind.

Reserveren
Reserveren voor deze middag is noodzakelijk en kaarten á €10,00 dienen besteld te worden door een mail te sturen naar stichtingcubaadelante@gmail.com Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail met het bankrekeningnummer voor overboeking. Er dienen wel enkele regels in acht genomen te worden, zie hieronder:

– Bezoekers moeten 4 uur vóór toegang een negatieve test doen of moeten een herstel-of vaccinatiebewijs kunnen tonen, hierop wordt gecontroleerd!!
– Bezoekers hoeven géén 1,5 meter afstand te houden en géén mondkapje te dragen
– We doen ons uiterste best om de hygiëne op het evenement te waarborgen, we vragen dan ook uw medewerking hier omtrent.
– Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen.
– Het betreden van het evenement is op eigen risico.

Er worden tijdens de optredens foto’s en film gemaakt ter promotie van de stichting.

Houd de website www.stichtingcubaadelante.nl , in de gaten voor eventueel aanvullende informatie

Gegevens

Datum:
01/08
Tijd:
13:00 tot 17:00
Evenement Tags:
,
Site:
www.stichtingcubaadelante.nl

Organisator

Stichting “Cuba Adelante”
Telefoon:
0647089779
E-mail:
stichtingcubaadelante@gmail.com
Site:
www.stichtingcubaadelante.nl

Locatie

Sint Gerardusstraat
Sint gerardusstraat 8
Nederweert-Eind, Limburg Nederland
+ Google Maps