Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Muziekgala Weert

Muziekgala Weert

15/03/2016 - 19:30 tot 23:00

€13.50

Op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 maart vindt weer het jaarlijkse Muziekgala van de drie Weerter middelbare scholen plaats in het Munttheater in Weert.

De show wordt volledig ontwikkeld en ingevuld door leerlingen van deze scholen en is een zeer diverse avond uit voor iedereen die van muziek en entertainment houdt. Het is tevens het moment voor alle eindexamenclusters van het vak muziek, om hun muzikale eindproduct op het podium te presenteren. Ook dit jaar belooft het weer een show te worden die zijn weerga niet kent, met voor ieder wat wils. Variërend van popmuziek tot klassiek en van klassieke muziek tot blues; deze voorstelling heeft het allemaal in zich.

Al vanaf november zijn er tientallen leerlingen hard aan het werk om drie geweldige avonden te verzorgen. Bekende namen en groepen, maar ook nieuwe acts staan te popelen om op te treden. Zo staan o.a. de VOCO groepen (Vooropleiding Conservatorium), het geweldige slotkoor, jeugdkoor Voice Army, de eindexamenclusters mavo 4, havo 5 en vwo 6 en een spetterende dansgroep klaar. Daarnaast is er een bruisende saxofoonact, een slagwerker van formaat, mooie duetten, goede solozangers en zangeressen en een geweldige pianoact. En dit is nog maar een tipje van de sluier van deze geweldige voorstelling


Het Muziekgala 2016 wordt wederom een muzikaal spektakel dat zijn weerga niet kent en dat het Munttheater uit zijn voegen laat barsten van muzikale energie en sfeer. Deze must see wil je niet missen!

Gegevens

Datum:
15/03/2016
Tijd:
19:30 tot 23:00
Serie:
Kosten:
€13.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-513575
Zet Notificaties aan OK Nee dankje