Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MMV – Hoe we ons kunnen wapenen tegen ernstige ziekten

01/10/2016 - 13:30 tot 17:00

€10

Welvaartsziekten zijn aan de orde van de dag. Met name kanker eist gigantisch veel slachtoffers. De Haarlemse arts Hans Moolenburgh heeft gedurende 50 jaar een schat aan ervaring opgebouwd in het bestrijden van deze ziekte met hulp van de natuur. Daarbij spelen voeding en supplementen een centrale rol.

Zaterdag 1 oktober verzorgt Hans Moolenburgh, die ondanks zijn leeftijd van 91 jaar nog bruist van energie, een presentatie in Ospel over het thema “Kanker toen en nu.” Ook zal hij uitgebreid aangeven hoe we ons tegen deze ziekte kunnen wapenen. Moolenburgh schreef diverse boeken, zoals “U kunt veel meer dan u denkt”. Daarin zet hij uiteen hoe moderne technieken en producten – van onzichtbare straling tot geraffineerde suikers – een negatieve invloed op de gezondheid van ons en onze kinderen uitoefenen. Ook geeft hij iedere ouder de middelen in handen om zijn of haar kind gezond op te laten groeien.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Haaze-Hoof, Aerthijsplein 3 in Ospel. Aanvang 13.30 uur., reserveren via de winkel op de website van mmv, www.mmv.nl. Voor vragen met betrekking tot de reservering kunt u contact opnemen met MMV 0172-497944 (op werkdagen tussen 9 en 13), of via de mail elke@mmv.nl.

De bijeenkomst gaat uit van patiëntenorganisatie MMV, de vroegere Moermanvereniging. MMV, die de laatste jaren fors groeit, maakt zich sterk voor de niet-toxische (niet-giftige) tumortherapie. Tijdens de bijeenkomst zal de patiëntenorganisatie voor belangstellenden gratis informatie beschikbaar stellen. Zie verder mmv.nl.

Gegevens

Datum:
01/10/2016
Tijd:
13:30 tot 17:00
Kosten:
€10

Locatie

gemeenschapshuis Haaze-Hoof
Aerthijsplein 3
Ospel, Limburg 6035 AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495-631619