Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mirjam Mare vertelt verhalen in De Schoenendoos

12/05/2017 - 20:30 tot 22:00

Mirjam Mare vertelt zoals ze is: expressief, warmbloedig en met veel gevoel voor drama. Ze verstaat de kunst om met minimale middelen een rijkdom aan beelden te scheppen. Afgestudeerd aan de Theaterschool te Amsterdam treedt ze al meer dan twintig jaar op voor congres, bruiloft, theater, bedrijven, jubilea en meer. Ook geeft ze workshops in Presentatie en Communicatie. Op 12 mei vertelt ze in De Schoenendoos levenslustige verhalen:

Het Meisje en de Boom; geloof me, een boom is je beste vriend.
Bottenvrouw; waarom ligt dat skelet te spoken op de bodem van de zee?
Marie Wolters; de levenslustige, bejaarde weduwe die terugkijkt op haar leven.
En daar doorheen licht-absurdistische fabels over verliefde kikkers, eigenwijze spreeuwen en goedgelovige muizen.

Kijk maar om je heen: het leven barst door alle kieren en gaten telkens weer naar buiten. Soms tegen alle kwetsuren in, en daar is heel wat levenskunst voor nodig. Soms komt het leven aarzelend op gang, maar andere keren luidruchtig en overvloedig: kijk mij eens. Pak het leven op, en vooral doe er wat mee! Verhalen als dauwdruppels, veelkleurig weerspiegeld in de zon. Haar vertelvoorstellingen zijn belevingen in passie en humor met veel theatrale elementen.

Start: 20:30. Entree €10,- inclusief gratis koffie/ thee en iets lekkers vanaf 20:00. Reserveer a.u.b. via schoenendoospost@gmail.com

Gegevens

Datum:
12/05/2017
Tijd:
20:30 tot 22:00
Site:
https://www.facebook.com/events/274199789696351