Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Melaquarta – Muziek

21/04/2018 - 20:30 tot 23:30

MELAQUARTA is een akoestisch kwartet bestaande uit gitaar, contrabas, viool en dwarsfluit. Het unieke van dit kwartet is dat ieder lid een heel andere muzikale achtergrond heeft. Al deze verschillende invloeden (klassiek, jazz, flamenco en Indiase muziek) komen tot uitdrukking in hun eigen composities en zorgen voor een zeer eigen geluid en verfrissende stijl.

Erik Verhoef studeerde flamenco gitaar in Rotterdam en Sevilla en had onder andere les van Paco Peña. Onlangs bracht hij zijn eerste solo CD uit.

Fluitist Peter Arts van der Zanden studeerde in Tilburg en speelde in diverse jazzgroepen en fluitkwartetten. Hij speelde concerten voor VPRO en VARA-radio en participeerde op vele CD opnames.

Barend Tromp studeerde af als klassiek gitarist maar speelt al even zo lang basgitaar en contrabas. Ook woonde hij een tijdje in India om zich verder te verdiepen in de sitar.

Violiste Liesbeth Hendrix studeerde viool en kamermuziek. Zij speelde in diverse ensembles en strijkkwarten en in het Limburgs Symfonie Orkest.

Entree 10,-

https://www.facebook.com/melaquarta/

Gegevens

Datum:
21/04/2018
Tijd:
20:30 tot 23:30
Site:
https://www.facebook.com/events/1793187604318961

Locatie

Theaterboerderij Boeket
rosselsweg 3
Nederweert, 6031 PV Netherlands
+ Google Maps