Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meezingfeest Stadzînge

12/06/2014 - 18:30 tot 23:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Gratis

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 juni vindt in het kader van Weert 600 jaar stad het Muziek, dans en promsfestijn plaats op de Markt in Weert. De eerste dag van het Muziek, dans & promsfestijn, donderdag 12 juni, start met een spetterend meezingfeest Stadzînge voor jong en oud.

Fanfare St. Jan uit Tungelroy opent de avond om 18.30 uur met een muzikaal gala en speelt onder andere popsongs van Michael Jackson, ‚Aad Weare mit Dich’ en ‚The Cup Song’. Uiteraard ontbreekt het winnende Wiëerterlând liedje ‘Met os. In Wieërt’ niet. Vervolgens neemt het popkoor ‘The Ray Stabbing Singers’ het muzikale stokje over en zingt, onder begeleiding van piano, drums en basgitaar, bekende pop-, rock- en musicalnummers.

Na deze muzikale opwarming is het tijd voor sfeervolle meezingers, zoals ‘Een beetje verliefd’ van André Hazes en ‘Proud Mary’ van Tina Tuner. Manoeuvre zorgt voor een gemakkelijk mee te zingen repertoire. Onder leiding van dirigent Noël Seerden en begeleidt door de gelegenheidsband bestaande uit Léon Hoeben, Jan van Dooren, Jos van Dooren en Rob Gijsen is het heerlijk meezingen. Zeker met de vocale ondersteuning van Fämke Gerits, Wendy van Dooren en Nancy van Deursen. Ken je de tekst niet helemaal? Geen probleem, er zijn genoeg gratis tekstboekjes voorhanden. Meer informatie is te vinden op www.stadzinge.nl.

Gegevens

Datum:
12/06/2014
Tijd:
18:30 tot 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps

Organisator

Stichting Centrummanagement Weert
Telefoon:
0495 - 586 911
E-mail:
a.vanvoorst@cmweert.nl
Website:
www.weert600jaarstad.nl