Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Meet & Meal

21/03 - 18:00 tot 23:00

€15,00

Het doel van Meet & Meal is om een beweging los te maken waarbij mensen in en rondom Nederweert een paar keer per jaar in wisselende gezelschappen contact hebben met elkaar.
Dit onder het genot van een in eigen kring bereid gerecht. Deelname aan Meet and Meal staat open voor iedereen uit de dorpskern Nederweert, Budschop, Schoor en uit de bebouwde kom van Ospel en Nederweert-Eind.

Doel is om te delen en te verbinden. Om onderlinge contacten te leggen, te verstevigen of te hernieuwen door middel van culinaire gezelligheid. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan steeds nieuwe mensen te ontmoeten. Het doel is nadrukkelijk NIET om culinaire hoogstandjes te presenteren, iedereen moet mee kunnen doen.

Om deze avond af te sluiten wordt er op het einde een “after Party” georganiseerd waar men elkaar in een informele sfeer weer ziet. Altijd gezellig om nog even samen, ook met de andere deelnemers, na te praten.

Aanmelden kan via: meetenmeal@gmail.com.

Meet & Meal is sinds kort ook digitaal bereikbaar: op www.meetandmealnederweert.nl  is alles te vinden wat je moet weten als je belangstelling hebt.

Gegevens

Datum:
21/03
Tijd:
18:00 tot 23:00
Kosten:
€15,00
Website:
meetandmealnederweert.nl

Locatie

Gemeente Nederweert
Bezoekadres: Raadhuisplein 1
Nederweert, 6031 VR Netherlands
+ Google Maps

Organisator

Meet & Meal
E-mail:
meetenmeal@gmail.com
Website:
www.meetandmealnederweert.nl