Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mamacafé bij Bibliocenter Weert

16/06/2023 - 11:00

Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)
Gratis

Het Mamacafé in Weert is er voor iedere (toekomstige) mama die op zoek is naar verbinding met moeders uit de buurt. Zo kun je op een laagdrempelige manier onder het genot van een lekker kopje koffie of thee ervaringen en verhalen uitwisselen met andere moeders.

Zeker als je voor het eerst moeder bent geworden, komt er veel op je af. Dan is het fijn om daar met andere moeders over te kunnen praten. Ook voor dames die al langer moeder zijn maar op zoek zijn naar meer gelijkgestemden, is het Mamacafé een mooie aangelegenheid om sociale contacten op te doen en (h)erkenning te vinden.

Een Mamacafé is natuurlijk niet alleen voor de mama’s, maar ook voor hun kindje(s)! Daarom zorgen we er voor dat de kindjes de mogelijkheid hebben om met elkaar te spelen, te knutselen of te lezen. Zo kun je jouw kind lekker zijn gang laten gaan terwijl je zelf geniet van een kop koffie of thee en met andere moeders kunt kletsen.

Waar en wanneer?
Iedere derde vrijdag van de maand kun om 10.00 uur gewoon binnenlopen bij Bibliocenter in Weert (eerste verdieping). Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en de entree is gratis voor leden en niet-leden.

Gegevens

Datum:
16/06/2023
Tijd:
11:00
Serie:
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.bibliocenter.nl/mamacafe.html

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, 6001 GV
+ Google Maps
Telefoon:
088-2432000
Bekijk de site van Locatie
Zet Notificaties aan OK Nee dankje