Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn

02/03/2019 - 13:11 tot 20:00

Op vastelaoveszaterdag 2 maart staat het centrum van Heythuysen in het teken van de 9e editie van het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn. Het plein aan de Dorpstraat in het centrum van Heythuysen wordt dan feestelijk omgetoverd voor een uniek carnavalsfeest waarbij lokale artiesten uit Leudal, Maasgouw, Peel en Maas en omstreken hun carnavalssjlager op de bühne brengen. Ook enkele regionale artiesten zullen een optreden verzorgen waaronder Kartoesj, Andy & Roy, De Geliënde, Sjpringlaevend en Hoondervel.

LIVE te volgen
Het Pleinfestijn is vastelaovendj met een eigen kleur, intiem in een gemoedelijke sfeer, zonder polsbandjes, zonder entree en met een dorps en familiair karakter. Met zo’n 20 optredens, en ruim 3000 bezoekers kunnen ze wel stellen dat het Pleinfestijn thuis hoort in het rijtje van carnavals evenementen als alternatief voor bijv. de Zoepkoel in Venlo of de Sjtasiefestasie in Roermond. Het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn wordt dit jaar uitgezonden op TVellef en tvellef.nl, waardoor ook de thuisblijver kan genieten van dit fraaie evenement. Maar het mooiste is toch om dit evenement zelf live mee te maken.

Zoals gezegd, de 9e editie van het Lindeboom Vastelaoves Pleinfestijn op vastelaoveszaterdag 2 maart om 13.11u in het centrum van Heythuysen. 
Je bent van harte welkom.

Voor het complete programma en meer info kijk op www.pleinfestijn.nl.

Gegevens

Datum:
02/03/2019
Tijd:
13:11 tot 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
www.pleinfestijn.nl

Locatie

Dorpsstraat Heythuysen
Dorpsstraat
Heythuysen, Limburg Nederland
+ Google Maps