Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lichtjeswandeling vanaf Buitencentrum De Pelen

22/12/2012 - 19:00 tot 22:00

€7.50

De donkere dagen voor Kerst zijn in aantocht en op zaterdag 22 december beleven we zelfs de kortste dag – en de langste nacht – van het jaar. Staatsbosbeheer brengt op die bijzondere avond een beetje licht in de duisternis met een Lichtjeswandeling in De Groote Peel.  Na afloop brandt de vuurkorf en is er een warm drankje met iets lekkers voor de deelnemers. Starten om 19.00 uur bij Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel. Deelname kost € 7,50 persoon. Opgave is gewenst op nummer: 0495 – 641 497 of per mail: depelen@staatsbosbeheer.nl

Wie is er niet op zoek naar gezelligheid in deze donkere dagen. Samen met je vrienden of familie leuke dingen ondernemen hoort er gewoon bij in deze tijd van het jaar. Een Lichtjeswandeling in De Groote Peel is dan zeker een goede optie. De excursie is2,5 kilometerlang en gaat over het familiepad. Geen modder of onregelmatigheden onderweg, dus ook geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Daarbij loopt u in het spoor van de Peelgids en volgt u de dwaallichtjes die op de route staan. Onderweg zijn er een aantal bijzondere belevingsmomenten ingebouwd. U luistert naar de stilte, naar de geluiden van de nacht en naar een mooi gedicht. Zo komt u wellicht in die bijzondere sfeer die past bij deze tijd van bezinning en sfeervol samenzijn.

Na afloop van de wandeling wacht de vuurkorf en een geurend glaasje glühwein of warme chocolademelk met een wafel. Zo word je niet alleen van buiten, maar ook van binnen weer lekker warm. Een zalige voorbereiding op Kerst en een goed begin van het weekend!

 

Foto: Nando Harmsen

Gegevens

Datum:
22/12/2012
Tijd:
19:00 tot 22:00
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:

Locatie

BuitenCentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel,Limburg6035 RBNetherlands
Telefoon:
0495-641497