Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: Teun van de Keuken

20/11/2019 - 19:30 tot 21:30

€12,50

Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt.

Teun is auteur van de succesvolle Supermarktsurvivalgids. Een kritische voorlichting over de voedingsmiddelen die supermarkten verkopen, met onderzoek naar feiten en fabels bij allerlei praktijken en achtergronden rondom de productie, de marketing en de consumptie van etenswaren. Hij voert je deze avond mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Wie is Teun?
Teun van de Keuken is journalist, columnist en programmamaker. Al jaren is hij één van de gezichten van Keuringsdienst van Waarde (KRO), dat inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Ook maakt hij het onderzoeksjournalistieke programma De Monitor, en is hij de initiatiefnemer van de slaafvrije chocoladereep Tony’s Chocolonely. Eerder schreef hij de boeken Puur en eerlijk (2015) en het autobiografische Goed volk (2017).

Nederland Leest:
In het kader van Nederland Leest wijden we de gehele maand november aan het thema Duurzaamheid. Speciaal daarom is Teun deze avond onze gast. Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne.

Waarom het thema Duurzaamheid? In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? Daarover praten we met elkaar. In november. In de grootste leesclub: Nederland Leest. In de meest duurzame ontmoetingsplek: de bibliotheek.

Gegevens

Datum:
20/11/2019
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
€12,50
Site:
https://www.bibliocenter.nl/actueel/agenda/2019/lezing-teun-vande-keuken-2011.html

Organisator

Bibliocenter
Telefoon:
0882432014
E-mail:
info@bibliocenter.nl
Site:
www.bibliocenter.nl

Locatie

bibliocenter Weert
Wilhelminasingel 250
Weert, 6001 GV
+ Google Maps
Telefoon:
088-2432000
Site:
www.bibliocenter.nl