Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leveroy Kermis

11/07/2015

De gezelligste kermis van Limburg komt er weer aan: Leveroy kermis. Op 11, 12, 13 en 14 juli bruist het kleine dorpje wederom met de leukste attracties en de lekkerste muziek.

Zaterdag 11 juli‹
De kermiskoers is de officiĂ«le aftrap van de kermis en inmiddels een begrip voor de inwoners van Leveroy. Tijdens deze straatrace wordt er een parcours gefietst met verschillende, uitdagende hindernissen waarbij een mountainbike geen overbodige luxe is. Vanaf het moment dat het startsein wordt gegeven, zijn de kermisattracties geopend. ’s Avonds wordt de dag afgesloten met ‘Jetset’: een live band met zanger, zangeres, 4 topmuzikanten en een VJ die de haan van de kerktoren af gaan spelen.

Zondag 12 juli en maandag 13 juli‹
Op zondagmorgen staat het traditionele kermisconcert van Fanfare Concordia Leveroy Ă©n jeugdorkest Forever Young op het programma. Vanaf 15.30 uur verzorgt muziekgezelschap ‘Blaoskracht 11’ uit Nederweert-Eind een gezellige middag en vanaf 21.00 uur laten ‘The Deejays’ de voeten van de vloer gaan tot in de late uurtjes.‹Met veel trots presenteren we op maandagavond vanaf 21.00 uur ‘BEAT IT’; een sensationele band met een lekkere, internationale sound waarbij de energie van het podium spat.

Dinsdag 14 juli‹
Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de ouderen van Leveroy. In samenwerking met Open Eettafel Leveroy (OET) wordt er een gezamenlijk diner georganiseerd. De gasten van OET gaan hierbij genieten van een heerlijk etentje waarna er gedanst kan worden in CafĂ©-zaal Wetemans. De kermis wordt uiteindelijk afgesloten met het alom bekende ‘Elpee Café’.

Voor meer informatie check je de website www.kermisleveroy.nl of de Facebookpagina.

 

Gegevens

Datum:
11/07/2015
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Zet Notificaties aan OK Nee dankje