Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lenteconcert SENIORENORKEST RICK

24/03/2019 - 11:00 tot 13:30

€5,00

Mensen met passie voor muziek maken, bundelen op zondag 24 maart 2019 hun krachten in RICK’s lenteconcert. Het Seniorenorkest van RICK presenteert dan samen met vocalgroup Mystique en koor Zilvia een prachtig en gevarieerd muziekprogramma.

Gezellig samen muziek maken, doen de ruim 40 leden van het Seniorenorkest Rick al jaren. Ze zijn afkomstig uit de hele regio. Iedere vrijdagmorgen wordt geoefend in de repetitieruimte aan de Schuttebeemd in Weert. Het orkest staat onder leiding van dirigent Bert Ramakers. Het repertoire bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers en populair klassieke werken.

Aan dit concert zal verder medewerking worden verleend door vocalgroup Mystique. Een zanggroep van 4 dames met begeleiding op toetsen. Op hun repertoire hebben ze goed in het gehoor liggende licht klassieke en populaire nummers. De groep staat onder leiding van Monique van Heeswijk. Ook zullen enkele nummers ten gehore worden gebracht door zanggroep Zilvie. Koor Zilvie bestaat uit mensen van allerlei leeftijden met een beperking. Het plezier spat van hun optreden af. Ze maken er graag een feestje van; voor zichzelf en voor hun publiek.

Dus zeker een goed begin van deze dag, maar ook van het voorjaar: een ochtend vol muzikaal genot, verzorgd door het Senioren Orkest RICK in samenwerking met vocalgroup Mystique en zanggroep Zilvie. Het lenteconcert zal plaatsvinden op zondag 24 maart 2019, aanvang 11.00 uur in Buurtcentrum Moesel, Christinalaan 25, 6006 CJ Weert. Toegangsprijs € 5,– pp inclusief een consumptie met wat lekkers.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van RICK, Wilhelminasingel 12, 6001 GT Weert. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het Senioren Orkest RICK, bel dan 0495-533954. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van RICK, raadpleeg dan onze website www.ricknet.nl of volg ons op facebook.

Gegevens

Datum:
24/03/2019
Tijd:
11:00 tot 13:30
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
www.ricknet.nl

Organisator

Seniorenorkest RICK
Telefoon:
0495 539614 (Dhr. Beelen)
E-mail:
25jrorkest@onsbrabantnet.nl

Locatie

Buurtcentrum Moesel
Christinelaan 25
Weert, Limburg 6006 CJ Netherlands
+ Google Maps