Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leiverse Oavendje 2018

13/04 - 20:00 tot 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 8:00pm, repeating until 14/04/2018

€10

Twee avonden met muziek, dans en sketch, gebracht door talent uit de regio. En dat niet op één, maar op twee podia in zaal Pestoeërskoel. Het nieuwe concept bleek ook vorig een groot succes: de snelle wisseling tussen de sketches van het ene naar het andere podium, maakte dat de avond voorbij vloog! Reden genoeg om dit jaar alweer de 3e editie van de Leiverse Oavendje te organiseren. Op vrijdag 13 april en zaterdag 14 april worden de Leiverse Oavendje wederom georganiseerd. In zaal Pestoeërskoel ga je deze avonden genieten van een ouderwets heerlijk avondje uit. De avonden beginnen om 20.00 uur. Let op: zaterdag 14 april is al volledig uitverkocht!

Hoe ziet het programma er dan precies uit? Dat is eigenlijk te benoemen in 3 ingrediënten: lachen, ontroeren en verbinden. Allereerst zijn daar de sketches, waarbij menig Leveroynaar de revue passeert en artiesten zichzelf van hun grappigste kant laten zien. Vervolgens is er muziek en dans, waarbij soms een gevoelige snaar kan worden geraakt. Als laatste willen we verbinden: laten zien hoe krachtig deze kleine kern is en hoe sjiek het is dat we samen zoiets neer kunnen zetten, met talent uit de regio!

De zaterdag is al uitverkocht
Dat het concept met twee podia in de smaak valt bij het publiek, laat de snelle voorverkoop zien. “Bij het ene optreden kijkt het publiek naar het podium voor in de zaal, en bij het volgende optreden naar het podium achter in de zaal.”, aldus Erwin Pellemans, voorzitter van de Leiverse Oavendje – commissie. “Dat concept heeft zich in Leveroy in ieder geval wel degelijk bewezen: ieder jaar weer merken we dat de avonden sneller uitverkocht raken. Dit jaar was de zaterdag binnen anderhalve week uitverkocht, en dat belooft veel goeds!”, zegt Pellemans enthousiast.

Zang, dans, sketch en cabaret: dat zijn de ingrediënten. En dit alles wordt gebracht op twee podia, waardoor het geheel zich lekker snel afwisselt. Als je nu denkt: “Dju, volgens mij heb ik vorig jaar echt wat gemist!”: ja, dat is zéker het geval. Verzeker je daarom van kaartjes voor de 3e editie van de Leiverse Oavendje!

Kaartjes kosten €10,- per stuk en zijn te krijgen via www.fanfareconcordialeveroy.nl óf via een van onze ‘Leiverse’ voorverkoopadressen; Bakkerij Küster, Café Oad Leivere, Gemeenschapshuis Pestoeërskoel en Café-Zaal Wetemans. Oh ja, het is ook leuk om ons te volgen op facebook en instagram, dan krijg je links en rechts al een voorproefje: @concordialeveroy.

Gegevens

Datum:
13/04
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
www.fanfareconcordialeveroy.nl

Organisator

Fanfare Concordia

Locatie

Zaal Pestoeërskoel
Sillenhoek 4
Leveroy, Limburg 6091 PD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-651565