Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Ledûb Volleybal Festival

Ledûb Volleybal Festival

02/06 - 20:00 tot 22:00

€95

Op 2-3-4 juni ben je welkom op het sportpark in Budel, want dan zal het Ledūb Volleybal Festival wederom losbarsten. Duizenden volleyballers uit binnen- en buitenland worden verwacht op het gras- en beachtoernooi.

Van recreatie tot dvisie niveau
Iedereen is welkom op het toernooi, want er zijn maar liefst 12 verschillende klassen waarvoor je je team in kunt schrijven. Voor zowel de dames als heren is er een laag, midden en hoge klasse. De echte toppers kunnen terecht in de (eendaagse) 3×3 nationale competitie. Ook is er een speciale categorie voor de carnavalsclubs uit de regio. Kortom: iedereen kan meedoen, of je nu wel of geen ervaring hebt in het (allerleukste) spelletje.

Dag & nacht feest!
Natuurlijk is er tijdens en na het volleyballen genoeg te beleven. Dit jaar staan er 21 fantastische DJ’s, acts en bands op de planning, die verdeeld over 2 podia, gaan zorgen voor een hoop gezelligheid. Om 12 uur ’s middags zal de eerste dj aftrappen en we gaan uiteraard door tot in de late uurtjes.

Topdivisie beach
In onze beachbak vind je de heren- en dames topdivisie beach. Zij strijden mee in de Nationale beach competitie van de Nevobo. Verwacht spannende wedstrijden op het hoogste niveau!

Camping met alle faciliteiten
Op slechts enkele meters afstand van het volleybal- en feest gebeuren, vind je de Ledûbcamping. Hier kun je zelf je tent opbouwen óf je kunt er een huren. We verhuren namelijk 8, 10 en 20-persoonstenten die volledig op- en afgebouwd worden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook nog bedden bijboeken.

Inschrijving is geopend
Op www.ledubvolleybalfestival.nl kun je je team inschrijven. Kosten hiervoor zijn 95 euro per team, behalve voor de 3×3 competitie. Dat kost 50 euro per team. Voor de camping vragen we 10 euro per persoon. De feestavonden zijn volledig gratis. Tot 2-3-4 juni!

Gegevens

Datum:
02/06
Tijd:
20:00 tot 22:00
Serie:
Kosten:
€95
Site:
www.ledubvolleybalfestival.nl

Organisator

Ledûb Volleybal
Telefoon:
0123456789
E-mail:
info@ledubvolleybalfestival.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Sportpark Budel
Poelderstraat 6
Budel, 6021 JZ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie