Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lache in Leivere

05/10/2013 - 20:10 tot 22:00

€10

“Lache in Leivere” op zaterdag 5 oktober 2013, het het 4e Leiverse Buuttegala “Lache in Leivere” in de Pestoeërskoel te Leveroy

Buuttegala in Leveroy!

Drie zeer succesvolle buuttegala’s zijn er geweest in Leveroy. Reden genoeg om ook weer een vierde ‘Lache in Leivere’ te organiseren! Zaterdagavond 5 oktober is het weer zover en zal de crème de la crème van de Limburgse buuttereedners weer in Leveroy vertegenwoordigd zijn. Uiteraard deskundig aangekondigd en kolderiek gepresenteerd door niemand minder dan Ger Frenken. En natuurlijk wordt er ook voor een swingende afterparty gezorgd door Sjiek! Swingende muziek met een grote blazerssectie zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen.

Trots zijn we op het contracteren van de nummers 1, 2 en 3 van de buuttekampioenschappen 2013, namelijk Fe Naus, Chrit Driessen en Joop Bouten.  Ook Peter Vaassen, 3e plaats 2012 en Har Daniëls finalist 2013 zullen acte de présence geven. Kortom een avond onvervalst buutteplezier van het allerhoogste niveau! Want het staat als een paal boven water dat al deze artiesten de kneepjes van het vak kennen en hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de wereld van het amusement en de lach.

Voetjes van de vloer Nadat de lachspieren overuren hebben gemaakt, is het tijd voor de voetjes. En gegarandeerd dat die van de vloer gaan als rond de klok van 22.30 uur de after party begint en de feestband Sjiek! het podium onveilig maakt. Met zeer veel bekende nummers zullen ze als combo in combinatie met een uitgebreide blazerssectie een breed repertoire aanbieden.

Het buuttegala wordt georganiseerd door Fanfare Concordia. Entreekaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor slechts €10 bij de leden van de fanfare of via:  buuttegala@fanfareconcordialeveroy.nl. De locatie is zaal Pestoeërskoel en de aanvang is om 20.11 uur. Noteren dus, deze 4e editie van Lache in Leivere op zaterdag 5 oktober 2013. Wees er snel bij want vol is vol!

Gegevens

Datum:
05/10/2013
Tijd:
20:10 tot 22:00
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Zaal Pestoeërskoel
Sillenhoek 4
Leveroy, Limburg 6091 PD Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-651565