Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KistKappe 2019

01/03/2019 - 20:30 tot 01:30

Zoals gebruikelijk laten ze het ook dit jaar weer niet na een gevarieerd programma aan te bieden met een super live band, de állerbeste ‘Groeët Ni-jwieërter’ artiesten, een spetterend gastoptreden, én een verassingsact!

En dat wederom helemaal GRATIS!
De liveband voor deze avond is niemand meer of minder dan ‘De Badmötse’ (jawel!)!! 
Voor de derde keer, en op veler verzoek, hebben ze weer de ‘heetste’ vastelaovundj-live-band van dit moment kunnen vastleggen! Check ze maar eens op hun website www.badmotse.nl, of zoek een optreden van hun op youtube. Je zult er al snel van overtuigd raken dat je (ook) deze editie van het KistKappe niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Het gastoptreden zal verzorgd worden door niemand minder dan de zevenkoppige groep ‘De Kloomp, bekend van het LVK en alle grote Limburgse Vastelaovundj festivals; een primeur voor Nederweert!

Verder kun je optredens van de allerbeste Ni-jwieërter Vastelaovundj artiesten verwachten. Net zoals afgelopen KistKappe edities kun je ook nu weer KistKappe Kistjes kopen! Mocht je thuis geen kistje meer hebben omdat deze de afgelopen edities van het KistKappe door te fanatiek ‘oppe kist houwwe’ zijn gesneuveld, geen nood: kistjes worden door het organiserende Klein mèr Neugter ook dit jaar te koop aangeboden voor € 3,11. Dat is geen geld voor een stukje vakwerk waar je de hele avond plezier van zult hebben!

Nieuw bij het KistKappe is dat ze in het vervolg van elke editie een mooi aandenken uitdelen in de vorm van een button van ‘KistKappe 2019’. Kun je de hele vasteloavundj laten zien dat je er écht bij was!

Kistkappe Kistje reserveren
Om niemand teleur te stellen kun je vanaf heden een Kistkappe Kistje reserveren. Stuur hiertoe een email naar info@kleinmerneugter.nl. Dan reserveren ze een kistje en/of een button voor jou (uiterlijk tot 21:11u met KistKappe). Mis dit unieke vastelaovundj evenement niet, en noteer vrijdagavond 1 maart (vastelaovundj-vri-jdig) in je agenda!

Gegevens

Datum:
01/03/2019
Tijd:
20:30 tot 01:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

De Pinnenhof
Selecteer een land: + Google Maps