Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kistkappe 2016

05/02/2016 - 20:00 tot 23:00

Zoals gebruikelijk laten we het ook dit jaar weer niet na een gevarieerd programma aan te bieden met een super live band, de állerbeste lokale artiesten, en maar liefst twéé geweldig gastoptredens! En dat wederom helemaal GRATIS!

De liveband voor deze avond is niemand meer of minder dan ‘De Badmötse’!! Misschien wel de ‘heetste’ vastelaovundj-live-band van dit moment, getuige hun werkelijk overvolle agenda voorafgaand en tijdens de Vastelaovundj! Neem eens een kijkje op hun website www.badmotse.nl, of zoek een optreden van hun op op youtube. Je zult er al snel van overtuigd raken dat je deze editie van het Kistkappe niet aan je voorbij kunt laten gaan!

Gastoptredens
De gastoptredens worden verzorgd door ‘Moerepetazie’ (www.moerepetazie.nl) en de primeur voor Nederweert, vastelaovundj idool ‘Maurice Fermont’!
Verder kun je optredens van de beste Nederweerter Vastelaovundj artiesten verwachten.

Kistje
Net zoals afgelopen Kistkappe editie kun je ook nu weer Kistkappe Kistjes kopen! Mocht je thuis geen kistje meer hebben omdat deze de afgelopen edities van het Kistkappe door te fanatiek ‘oppe kist houwwe’ zijn gesneuveld, geen nood: kistjes worden door het organiserende Klein mèr Neugter ook dit jaar te koop aangeboden voor € 3,11. 
Da’s geen geld voor een stukje vakwerk waar je de hele avond plezier van zult hebben!

Om niemand teleur te stellen kun je vanaf heden een Kistkappe Kistje reserveren; laat een bericht achter op de Facebook-pagina of stuur een email naar info@kleinmerneugter.nl. 
Dan reserveren we een kistje voor jou (uiterlijk tot 21:11u met Kistkappe).

Mis dit unieke vastelaovundj evenement niet, en noteer vrijdagavond 5 februari 2016 (vastelaovundj-vri-jdig) in je agenda!

Meer informatie vind je op www.kistkappe.nl

Gegevens

Datum:
05/02/2016
Tijd:
20:00 tot 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Pinnenhof
Nederweert, 6031 Nederland + Google Maps