Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kies de zon! Open dagen

23/11/2013

Energie van de zon is gratis. Zonnepanelen worden in rap tempo fors goedkoper. Steeds meer mensen wekken hun energie zelf op. Toch zie je dat er nog veel geschikte daken geen panelen hebben. Zonde!Duurzame energie heeft immers de toekomst en maakt onze energievoorziening minder kwetsbaar.

Om er voor te zorgen dat er straks op ieder dak zonnepanelen liggen organiseert GroenLinks landelijk met Kies de Zon verschillende activiteiten. De ‘Kies de Zon’ open dagen op 23/24 november zijn hier een voorbeeld van. Hiermee versterkt GroenLinks de politieke inzet op schone energie, een inzet die GroenLinks Weert lokaal ook wil voortzetten! Ben jij trots op je zonnepanelen? Stel je huis dan open! Geef je buurtgenoten een zetje richting duurzame energie door jouw ervaringen te delen. Als je meedoet kun je zelf beslissen op welke dag je meedoet en op welke tijd.

Besluit je mee te doen, geef je dan zo snel mogelijk op via kiesdezon.groenlinks.nl. Nu al doen landelijk meer dan 120 mensen mee! Op die manier kunnen we in heel Nederland mensen enthousiast maken om zelf panelen te nemen. Op elk dak zonnepanelen! Overweeg je zonnepanelen aan te schaffen? Bezoek op 23 of 24 november het huis van iemand die zonnepanelen heeft. Je ziet dan hoe de panelen op het dak bevestigd zijn, hoe groot zo’n omvormer is en op welke plek alles hangt. De bewoner kan je vertellen hoe hij alles heeft aangepakt. Voor een overzicht van de deelnemers kunt u kijken kiesdezon.groenlinks.nl, kijk omstreeks 20 november om te zien wie er in de regio Weert deelnemen. “Kies de zon” is een landelijk initiatief van GroenLinks, ondersteund door de lokale afdelingen.

Gegevens

Datum:
23/11/2013
Evenement Categorieën:
,
Zet Notificaties aan OK Nee dankje