Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstconcert Clarinet Choir Weert in St. Martinuskerk Weert

24/12/2017 - 17:50 tot 18:30

Gratis

Ook dit jaar geeft het Clarinet Choir Weert (CCW) op kerstavond, zondag 24 december 2017, om 17.50 uur een kerstconcert in de St. Martinuskerk in Weert (Markt 8). Dit concert is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Er wordt kerstmuziek uit meerdere landen gespeeld, zoals bijvoorbeeld het Franse Cantique de Noël en het vrolijke Dasher and Dancer, van de Engelsman Alun Cook. Aansluitend wordt vanaf 18.30 uur de Kindernachtmis opgeluisterd.

Clarinet Choir Weert, het klarinetensemble van Rick Weert, staat onder leiding van oprichter John van Peij. Traditiegetrouw vormt het kerstconcert in de Weerter St. Martinuskerk de afsluiting van het muzikale jaar van het CCW, dat dit jaar in diverse plaatsen in de regio optrad. Zo gaf dit klarinetensemble afgelopen zomer een duoconcert met het koperblazersensemble Brasspack uit Zwolle en op 9 december jongstleden nog een winterconcert samen met Zangkoor Kazoo uit Heythuysen.

De leden, een twintigtal klarinettisten en twee slagwerkers, komen uit heel Midden-Limburg en oostelijk Noord-Brabant en nieuwe leden zijn altijd welkom. Geïnteresseerd om mee te spelen bij dit klarinetensemble? Loop dan eens binnen bij de repetities op de muziekschool van Rick, Beekstraat 27 in Weert: iedere zaterdag van 10.00 tot 11.30 uur, behalve tijdens schoolvakanties.

Voor meer informatie: www.clarinetchoirweert.nl

Gegevens

Datum:
24/12/2017
Tijd:
17:50 tot 18:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
www.clarinetchoirweert.nl

Organisator

Clarinet Choir Weert
E-mail:
info@clarinetchoirweert.nl
Website:
http://www.clarinetchoirweert.nl/

Locatie

St. Martinuskerk, Weert
Markt 8
Weert, 6001AZ
+ Google Maps