Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kermis Weert

29/09/2018 - 13:00 tot 23:59

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 1:00pm, repeating until 03/10/2018

Van vrijdag 28 september t/m woensdag 3 oktober verandert de binnenstad van Weert in één groot pretpark. De attracties zijn groter, hoger en sneller dan ooit, de prijzen laag als altijd. De nieuwe Mine Tower is dit jaar letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten. Vanaf 90 meter hoogte kijk je over Weert uit, voordat je met een ‘vrije val’ weer met 140 kilometer per uur naar beneden gaat. Ben je niet zo van de grote hoogtes, maar wil je toch de G-krachten voelen? Dan is een ritje in de Top Spin, Impact of Reactor een absolute must! Kermis Weert is niet alleen een walhalla voor waaghalzen, het biedt ook het grootste aanbod kinderattracties en is daarmee het leukste en voordeligste dagje uit voor het hele gezin. De toegang is gratis, kinderattracties zijn slechts € 1,50. Dat kan alleen op Kermis Weert! 
Alle toppers op één kermis

Wist je dat Kermis in Weert na Tilburg de best bezochte kermis van Nederland is? Mensen tot ver buiten de regio en ook uit België en Duitsland komen er speciaal voor naar Weert. Dat is niet zo gek als je weet dat de kermis 1,7 kilometer lang is en een selectie biedt van de aller­beste attracties van dit moment. In totaal zijn er dit jaar 130 attracties (dat is ruim twee keer zoveel als de Efteling!). Trek er gerust meerdere dagen voor uit om alle 7 kermispleinen te ontdekken.

Betaalbaar voor iedereen!
In een tijd waarin alles duurder wordt, is Kermis Weert echt een verademing. We zijn al vele jaren de voordeligste binnenstadkermis van Nederland en dat blijft zo! Over de kermis lopen is gratis en een kaartje kost bij vrijwel alle attracties tussen de € 1,50 en € 2,50! Alleen enkele topattracties zijn duurder. Dat soort prijzen zie je echt nergens meer. In Weert kun je gerust nog een keer in je favoriete attracties of houd je geld over voor een lekkere oliebol.

Kermis pop-up

Dit jaar is er voor het eerst een pop-up store in de Langstraat. Daar is een expositie met onder andere een miniatuurkermis. Bezoekers kunnen er terecht voor alle ins en outs over de kermis en voor de aanschaf van leuke kermissouvenirs.

Win een Kermispakket!
De kermis in Weert wordt nog leuker als je een gratis Kermispakket wint! Een kermispakket is een compleet rondje Kermis met gratis toegang tot de leukste attracties en de smakelijkste hapjes. Er is een Freak-pakket, een Kids-pakket en een Family-pakket. Ga naar de website, doe mee en win zo’n pakket!

Volop voordeel in de kermiskrant en de kermiswebsite
Ook dit jaar is er een speciale kermiskrant gemaakt vol leuke weetjes, een attractieoverzicht, acties én voordeelbonnen van alle grote attracties. Knip ze uit en pak je voordeel! Heb je de krant gemist? Op de website staat de digitale krant en kun je je voordeel gewoon printen. Een bezoek aan de website is sowieso de beste manier om alvast in de stemming te komen. Of volg de kermis op Facebook. De voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen!

Parkeren tijdens de kermis
Op diverse plekken rondom de kermisterreinen zijn parkeerlocaties. Je kunt hier veelal bewaakt en overdekt jouw auto of motor parkeren. De parkeergarages in de binnenstad blijven gewoon bereikbaar. Je kunt in het centrum van Weert het parkeergeld niet alleen contant betalen of pinnen, maar ook achteraf betalen met de Weerterlandpas, bezoekerspas of je mobiel. Het tarief is € 1,30 per uur en € 5,- per dag (uitzondering P+R terrein van Q-Park, die heeft eigen tarieven). 
Lees meer over de parkeer­mogelijkheden en locaties op www.parkerenweert.nl.

Gegevens

Datum:
29/09/2018
Tijd:
13:00 tot 23:59
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://www.kermisweert.nl

Organisator

Gemeente Weert

Locatie

Centrum Weert
Weert, Limburg Netherlands + Google Maps