Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Kermis in Budschop

Kermis in Budschop

17/05/2019 - 15:00 tot 23:59

Het is bijna kermis in Budschop. Op vrijdag 17 mei om 15.00 uur openen de attracties en maak je kans op vrijkaartjes. Het beloven gezellige dagen te worden. De dorpsraad, café-zaal De Schans en kermisorganisatie Swinkels Events hebben weer een mooi programma met activiteiten en live optredens samengesteld.

Andere locatie
Vanaf vorig jaar is de kermis in Budschop niet meer tegelijkertijd met Nederweert kermis en staan de attracties op het Rochusplein en niet in het kanaalpark bij Brug 15. Tijdens de ontwerpfase van het park is dit in een gezamenlijk overleg met o.a. de dorpsraad Budschop, de inwoners en de kermisorganisator besloten.

Attracties
Op het Rochusplein staan o.a. een 35 meter lange megaglijbaan, rupsbaan, calypso, autoscooter, draaimolen, trampolines, vliegtuigmolen, lucky cranes, lucky duck, pusher, suikerspin, oliebollen, Spaanse churro’s, friet/snacks, vis en snoep/nougat. Met de exploitanten zijn afspraken gemaakt over de ritprijzen. Bij de kassa’s hangt de tarievenkaart.

Kortingsboekje voor kinderen
Kinderen van 0 tot 12 jaar ontvangen weer een kortingsboekje via de scholen, peuterspeelzaal en kinderdagverblijven. Kinderen die niet in Nederweert op school zitten, kunnen een boekje bij de infobalie van het gemeentehuis afhalen.

Facebook-acties
Naast de kortingsbonnen volgen op de Facebook-pagina ‘Kermis Nederweert’ nog extra acties. Deze pagina wordt verzorgd door kermisorganisator Swinkels events.

Programma
Van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei zijn er verschillende activiteiten.

Vrijdag 17 mei: opening
Om 15.00 uur wordt de kermis officieel geopend. Tijdens deze opening worden vrijkaartjes uitgedeeld.
Van 16.00 tot 19.00 uur is de gratis ritbon uit het bonnenboekje geldig.

Zondag 19 mei: familiedag
Zondag is de familiedag. Slenter langs de attracties, maak een rondje, eet een hapje, waag een gokje. Kortom, beleef het kermisgevoel en de gezelligheid. Van 15.00-17.00 uur kun je je op het kermisterrein gratis laten schminken.

Maandag 20 mei: euromiddag en kinderloterij
Van 14.00 tot 17.00 uur euromiddag met Clown Desalles.
Om 18.00 uur is de trekking van de kinderloterij (0 tot 12 jaar) met een hoofdprijs t.w.v. € 300,=.
De prijsuitreiking vindt plaats bij de autoscooter. Om één van de prijzen te kunnen winnen, hoef je alleen maar het lot uit het bonnenboekje in te vullen en vóór dinsdag 17.45 uur in de bus bij de kinderdraaimolen te deponeren.
Vanaf vrijdag staat de bus voor de kinderloterij bij de kassa van de kinderdraaimolen. Alleen kinderen die aanwezig zijn, kunnen een prijs winnen. Vergeet niet jouw legitimatie mee te nemen, bij het afhalen van jouw prijs kan gevraagd worden naar de legitimatie. Is de winnaar er niet, dan wordt een nieuw lot getrokken. Let verder op de spelregels die op het lot staan.

Openingstijden kermis
Vrijdag 17 mei van 15.00 tot 24.00 uur
Zaterdag 18 mei van 14.00 tot 24.00 uur
Zondag 19 mei van 13.00 tot 24.00 uur
Maandag 20 mei van 14.00 tot 24.00 uur

Horeca en eetzaken
Tijdens de kermisdagen mogen de eetzaken en café de Schans in Budschop tot 03.00 uur geopend zijn.

Verkeersmaatregelen
Van vrijdag voor de kermis om 08.00 uur tot dinsdag na de kermis om 12.00 uur wordt de Ospelseweg tussen de Beatrixstraat en de St. Rochusstraat en de Julianastraat ter hoogte van café De Schans afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers. Op het Rochusplein en een gedeelte van de Ospelseweg wordt het kermisterrein ingericht.

Gegevens

Datum:
17/05/2019
Tijd:
15:00 tot 23:59
Serie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.kermisnederweert.nl

Organisator

Gemeente Nederweert

Locatie

Rochusplein
Rochusplein Budschop
Nederweert, Limburg Nederland
+ Google Maps
Zet Notificaties aan OK Nee dankje