Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jubileum ATB Kacheltocht

29/10/2017 - 08:00 tot 10:00

€5,00

Traditiegetrouw tekent TWC Nederweert voor de organisatie van één van de eerste mountainbike toertochten in het winterseizoen. Dit jaar alweer voor het 25e jaar met een Nederlandse ToerFiets Unie Erkening. Via het buitengebied van Nederweert wordt de tocht gereden door het buitengebied van Nederweert naar het Weerterbos en de Zuid-Oost Brabantse bossen. Deze toertocht in een mooie, bosrijke omgeving is voor menig toerfietser een mooie opwarmer voor het mountainbike winterseizoen. 
Ter gelegenheid van het zilveren jubileum is er eerst een dikke banden toegankelijke tocht uitgezet voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, eventueel met begeleiding. De tocht zal in de navolgende jaren een vast onderdeel blijven.

De vele enthousiaste vrijwilligers van TWC Nederweert zetten de De Kacheltocht ieder jaar weer op de kaart.  Ze staan een goede voorbereiding voor een duidelijke uitgepijlde veilige routes in een bosrijke omgeving met afstanden van 28, 36, 52 en 60 km. Er is voldoende parkeergelegenheid, een bewaakte fietsenstalling, een gratis consumptie en een versnapering bij de pauzeplaats. Aan de finish is een bemande afspuitplaats voor het reinigen van de fiets ingericht en vervolgens kun je napraten onder het genot van een warme hartelijke kop soep, kop koffie of thee.

Bovendien biedt de Kacheltocht bij uitstek de gelegenheid voor de beginnende of recreatieve sportfietser – jong en oud – om kennis te maken met een georganiseerde mountainbiketoertocht. Ook voor de snelle ervaren mannen/vrouwen is er voldoende uitdaging.  Het is een snel parcours en er kan dan ook flink door gekacheld worden. Een perfecte gelegenheid voor de beginnende of recreatieve fietser om eens kennis te maken met een georganiseerde toertocht. Ook voor de snelle mannen/vrouwen zijn er uitdagingen. Het is een snel parcours en er kan dan ook flink doorgekacheld worden.

Start en finish bij Café zaal Le Winne, Boeket 6 in Nederweert.
Inschrijven en starten van 8.30 tot 10.00 uur.
Inschrijfgeld: niet NTFU-leden € 5,00 – NTFU-leden € 4,00
Gratis deelname voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Gegevens

Datum:
29/10/2017
Tijd:
08:00 tot 10:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
www.twcnederweert.nl

Locatie

Café Le Winne
Boeket 6
Nederweert, Limburg 6031 PR Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-632408

Organisator

TWC Nederweert
E-mail:
Wilhelmienogier@hotmail.com
Website:
http://www.twcnederweert.nl