Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Janse Bagge Bend en Schuttersfeest

Janse Bagge Bend en Schuttersfeest

04/06/2023 - 14:00 tot 23:30

Na 8 jaar is het weer zo ver. Schutterij St. Jacobus Hunsel mag weer een schuttersfeest organiseren. Op zondag 4 juni verwelkomen we een twintigtal schutterijen uit de regio Weert. Maar dat is niet alles. Op vrijdag 2 juni zal de welbekende Janse Bagge Bend een spetterend optreden geven. Alle activiteiten vinden plaats in en om de feesttent aan de Kallestraat in Hunsel.

Schuttersfeest Hunsel

Vrijdag 2 juni: Janse Bagge Bend
Deze muziekavond begint om 20:30 uur en is geschikt voor jong en oud. De Janse Bagge Bend staat garant voor een prachtige feestavond. Mis het niet! Toegangskaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 15 per stuk. Bestel ze via de website of haal ze bij Rijwielhandel Janssen in Hunsel.

Zondag 4 juni: Bondsschuttersfeest
Op deze dag zullen de deelnemende schutterijen strijden om diverse prijzen tijdens de optocht en bij de schiet- en terreinwedstrijden. Een kleurrijke optocht trekt vanaf 14:00 uur door de straten van Hunsel. Het defilé wordt afgenomen op de Marculphusstraat. De terreinwedstrijden starten om 12:30 uur en de schietwedstrijden beginnen om 15:00 uur. Een dag vol spannende wedstrijden en gezelligheid! De toegang tot het feestterrein en alle wedstrijden is gratis. Dus nodig je vrienden, familie en buren uit en beleef samen een fantastische dag vol traditie en vermaak.

Mis dit evenement niet en kom naar de feesttent aan de Kallestraat in Hunsel. Schutterij St. Jacobus Hunsel staat te popelen om jou te verwelkomen. Tot dan!

Gegevens

Datum:
04/06/2023
Tijd:
14:00 tot 23:30
Serie:
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://jacobushunsel.nl/

Organisator

Schutterij St. Jacobus Hunsel
Telefoon:
0475-562665
E-mail:
famcorsten@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kallestraat, Hunsel
Kallestraat
Hunsel, Limburg 6013RM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0475-562665
Bekijk de site van Locatie
Zet Notificaties aan OK Nee dankje