Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inspiratie & Kenniscongres 2020 – JONG! Weert

19/03 - 13:30 tot 15:30

€28,50

Met een zeer inspirerend programma, met onder andere Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman, organiseert JONG! Weert het Inspiratie & Kenniscongres 2020 in het Munttheater.

Het Inspiratie en Kennis Congres (JONG! IKC), is hét congres voor ondernemend Limburg en Brabant. Voor alle zakelijke professionals die verder kijken dan zijn/haar eigen bureau. Het congres wordt georganiseerd door JONG!, voor ondernemers en professionals met als doelen: inspireren, delen van kennis en netwerken. De beste ideeën, sprekers én netwerk voor professionals die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes.

Het programma bestaat uit twee zeer inspirerende hoofdsprekers, Maarten van der Weijden en Speelman & Speelman, en verschillende (kleinere) kennissessies van personen die op een interactieve manier hun interessante bedrijfs- of levensverhaal delen. Dit onder dagvoorzitterschap van Martine Hauwert. Afsluitend zal er een gezellige netwerkborrel zijn met muzikale ondersteuning van DJ’s Phil Aspers (Floor Phillers) en Joep Roelofsen (Q-Music).

Gegevens

Datum:
19/03
Tijd:
13:30 tot 15:30
Kosten:
€28,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.munttheater.nl/agenda/jongweert-ikc2020/

Locatie

Munttheater Weert
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-513575