Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infoavond over ziekte van Huntington

02/10/2014 - 19:00 tot 21:00

Gratis

De Stichting Land van Horne heeft al jaren ervaring met het verzorgen van cliënten met de ziekte van Huntington. Om nog meer voor deze groep cliënten te kunnen betekenen, is de stichting ruim een jaar geleden gestart met een speciale woongroep. Dat is de eerste en op dit moment enige in de provincie Limburg en omgeving. Grote kans dat je in of bij het zorgcentrum iemand met deze ziekte bent tegengekomen of misschien ken je in je omgeving wel iemand die Huntington heeft. De stichting wil met de bijeenkomst graag meer bekendheid geven aan de ziekte en de gespecialiseerde woning in het zorgcentrum.

De bijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in Gasterij de Ontmoeting in zorgcentrum St. Joseph, Brugske 16 in Nederweert. Het programma bestaat uit meerdere sprekers, onder wie een ervaringsdeskundige en mantelzorger, een zorgcoördinator en een specialist ouderengeneeskunde, die de ziekte van Huntington vanuit meerdere perspectieven belichten.

Belangstellenden zijn van harte welkom. In verband met beperkte capaciteit is aanmelden noodzakelijk. Dat kan door te bellen naar 0495 – 63 16 33 of een e-mailbericht met als onderwerp ‘Bijeenkomst Huntington 2-10’ te sturen naar st.joseph@landvanhorne.nl. Mocht blijken dat er te veel belangstellenden zijn, dan wordt er een tweede bijeenkomst georganiseerd. Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt uiteraard op prijs gesteld. Met dit geld kan dan iets extra’s worden gedaan voor de cliënten.

Gegevens

Datum:
02/10/2014
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Stichting Land van Horne Nederweert
Telefoon:
0800 3333 888
E-mail:
info@landvanhorne.nl
Site:
http://www.landvanhorne.nl/silvercms/zorgcentrum-st-joseph-nederweert/

Locatie

Zorgcentrum St. Joseph
Brugske 16
Nederweert , Limburg 6031 BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
(0495) 63 16 33
Site:
http://www.landvanhorne.nl/silvercms/zorgcentrum-st-joseph-nederweert/