Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hobbymarkt en dorpsschieten Ospeldijk

20/07/2014 - 11:00 tot 17:00

Drumband & Schutterij St. Odilia organiseert op zondag 20 juli a.s. diverse activiteiten. Van 11:00 tot 16:00 vindt er een hobbymarkt en tafelverkoop plaats met een diversiteit aan kraampjes waar hobbyisten hun zelfgemaakte spullen tentoonstellen en verkopen. Ook worden er 2de handsspullen verkocht bij de diverse standhouders. Verder zullen er diverse demonstraties gegeven worden van o.a. kantklossen, mandenvlechten, stoelenmatten, tollendraaien, spinnenwiel en 4kantengatenboren.  De demonstraties worden gegeven door vrijwilligers / medewerkers van Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof te Nederweert Eind.

Om 13:00 starten ze met het dorpsschieten met de grote OLS buks. Je kunt dan proberen om de bölkes zoals die geschoten worden op het OLS te raken onder deskundige leiding van onze gecertificeerde buksmeesters. Je kunt deelnemen met 6-tallen, 3-tallen of persoonlijk.

De locatie waar dit alles plaats vindt is Zwarteboordweg 5 6035 SN te Ospeldijk. Entree bedraagt € 1,00. Indien u deelneemt aan de schietwedstrijd met de grote OLS buks dan wordt de entree verrekend met de kosten van de schietkaart. Parkeren op eigen terrein is mogelijk er is een tweede parkeerterrein aan de Anselberg geregeld. Dit is gelegen op circa 150 meter van de locatie waar alle activiteiten zullen plaats vinden.

Gegevens

Datum:
20/07/2014
Tijd:
11:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Schutterij St Odilia

Locatie

Odiliahome
Zwarteboordweg 5
Ospeldijk, Limburg Netherlands
+ Google Maps