Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Musical Mysterie

28/02/2016 - 15:00 tot 18:00

€2.50

De kinderen van Musicalgroep Toi Toi Toi uit Ospel hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een prachtige musical, Het Musical Mysterie. Een uitvoering geschreven door Carlo Boszhard vol spanning, humor en te gekke liedjes voor jong en oud.

Korte inhoud:
Stel je eens voor een oud theater. Op het toneel een kist met oude kleding en een zwerver. Die ligt daar lekker een dutje te doen. De strenge, voorname producent Ellende geeft aan regisseur Stevie Speelberg en schrijfster Saskia Stoort een opdracht om in dit verlaten theater een geweldige musical op de planken te zetten. Hiervoor heeft hij ook alvast een groep mensen ingehuurd. Stevie en Saskia moeten hiermee aan de slag. Het blijkt al snel een enorme uitdaging, want wat een verschillende types komen er op het toneel. Hoe moet dit ooit een hechte groep worden om een geweldige musical mee op te voeren? Stevie en Saskia hebben hun handen vol aan typetjes zoals: Diva met haar manager, of de beroemde Max Mooiman met zijn privé kok Madame Coco. En dan is er ook nog die mysterieuze figuur die steeds onverwacht opduikt en alles in de soep laat lopen. Iedereen ook inspecteur Hoedsma heeft zich in het theater verzameld. Dan doet producent Ellende de deur op slot zodat er continue gewerkt kan worden om een fantastische show te maken met z’n allen.

Wat zich ontvouwt, is een waar musicalspektakel met vrolijke liedjes, ontroerende solo’s en een spannend verhaal. De entree is € 2,50 per persoon. Er zijn twee voorstellingen in gemeenschapshuis De Haaze-Hoof in Ospel.

  • op zaterdag 27 februari om 19.00 uur. Zaal open 18.30 uur
  • op zondag 28 februari om 15.00 uur. Zaal open 14.30 uur

Gegevens

Datum:
28/02/2016
Tijd:
15:00 tot 18:00
Kosten:
€2.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

gemeenschapshuis Haaze-Hoof
Aerthijsplein 3
Ospel,Limburg6035 ASNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495-631619