Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hanssi Kaiser Schlagerschow

08/11/2018 - 20:00 tot 22:30

€21,50

De originele Duitse Schlagermuziek uit de jaren 70 wordt steeds meer gewaardeerd en je hoef je tegenwoordig niet meer te schamen om hier voor uit te komen. Nu zijn er genoeg Oktoberfeesten maar hier draait het toch vooral om feest, hossen, bier drinken en lange tafels. De echte Schlager fan voelt zich niet altjd geroepen om tussen al dat Oktoberfest-geweld naar haar favoriete muziek te luisteren.

Steeds meer is er behoefen aan om vooral de Schlager muziek centraal te stellen. Gezellig meezingen of lekker de voeten van de vloer met jouw beste Quick Step. Een groep muzikanten uit het zuiden des lands met onder andere Weertenaar Tim Crins geven gehoor aan deze oproep.

In een Duitse muziekshow worden alleen de originele jaren 70 Schlagers gespeeld en dit gecombineerd met bekende tunes van televisieseries uit die zelfde tijd. Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met TV-tunes zoals Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus.

Met recht een reis terug in de tijd want ook het decor en kleding zijn afgestemd op deze periode. Op 8 november staat het gezelschap in het Muntheater van Weert met de Hanssi Kaiser Schlagershow.

Gegevens

Datum:
08/11/2018
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€21,50
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.munttheater.nl/agenda/hanssi-kaiser/

Locatie

Munttheater
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495-513575
Site:
www.munttheater.nl