Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gruuëts op De Mantelzorgers van Nederweert Concert

27/12/2018 - 20:00 tot 22:00

Afgelopen maanden hebben de leden van Harmonie St. Joseph Nederweert thema’s aan kunnen dragen voor het derde Gruuëts op.. Concert op 27 december 2018. In aanloop naar de Dag van de Mantelzorger op 10 november kondigt Harmonie Sint Joseph Nederweert aan dat de derde editie van hun ‘Gruuëts op.. Concert’ reeks dit jaar in het teken zal staan van De Mantelzorger van Nederweert. 

De Mantelzorger van Nederweert
In Nederland zijn er 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden deze mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet.
Ook in Nederweert zijn er enkele honderden geregistreerde mantelzorgers en deze mensen verdienen het in onze ogen om eens muzikaal in het zonnetje gezet te worden.   

Gruuëts op… Concert
Met het Gruuëts op.. Concert willen de leden van Harmonie St. Joseph Nederweert ieder jaar tussen Kerst en Nieuwjaar een persoon, organisatie of groep mensen in het middelpunt van de belangstelling zetten. Dit vanuit het idee dat deze mensen zich al geruime tijd inzetten voor de harmonie, de Nederweerter gemeenschap in het algemeen of het gewoon verdienen om ‘Gruuëts’ op te zijn! Daarnaast is het voor de harmonie een uitgelezen kans om een groep mensen kennis te laten maken met de blaasmuziek. 

Het Gruuëts op concert vindt plaats op 27 december 2018 in de Pinnenhof vanaf 20:00 uur. Entree is gratis en iedereen is welkom. 

Gegevens

Datum:
27/12/2018
Tijd:
20:00 tot 22:00

Locatie

Pinnenhof
Nederweert,6031Nederland+ Google Maps