Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote Rommelmarkt Leveroy

05/11 - 13:00 tot 16:00

€2

Eindelijk is het weer zover: met veel trots organiseren Jong Nederland Leveroy en Fanfare Concordia Leveroy alweer voor de 17e keer een grote rommelmarkt in gemeenschapshuis Pestoeërskoel én zaal Wetemans. De rommelmarkt is inmiddels een begrip in Midden-Limburg, en er wordt dit jaar – dankzij de twee locaties – groot uitgepakt!

Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken en kleine meubels zijn dit jaar terug te vinden in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. In zaal Wetemans kunt u terecht voor de verkoop van de inventaris van zaal Wetemans. De deuren van beide locaties – die overigens op loopafstand zijn – worden geopend vanaf 13:00 uur en sluiten om  16:00 uur. Om 13.30 uur wordt er in Pestoeërskoel een spectaculaire veiling gehouden met alle pronkstukken van deze rommelmarkt. Enkele Leveroyse veilingmeesters verkopen deze waardevolle spullen aan de hoogste bieder. Tijdens de rommelmarkt kunt u natuurlijk ook genieten van een kopje koffie en een overheerlijk Leveroyse wafel.

Kortom; kom genieten van een ouderwets gezellig middagje rommelmarkt in Leveroy op zondag 5 november en steun daarmee Jong Nederland en Fanfare Concordia Leveroy. De entree bedraagt slechts €2,- waarmee u toegang krijgt tot beide locaties. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis!

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@jnleveroy.nl of info@fanfareconcordialeveroy.nl óf check de website www.fanfareconcordialeveroy.nl.

Gegevens

Datum:
05/11
Tijd:
13:00 tot 16:00
Kosten:
€2
Evenement Categorie:
Site:
www.fanfareconcordialeveroy.nl

Locatie

Gemeenschapshuis Pestoeërskoel
Sillenhoek 4
Leveroy, Limburg 6091 PD
+ Google Maps
Telefoon:
0495-651565
Zet Notificaties aan OK Nee dankje