Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Go Refresh! Oelemarkt Weert

05/07/2014 - 13:30 tot 23:00

Nieuw 2-daags muziekevenement voor de jongeren,

In het kader van 600 jaar Weert wordt er op vrijdag 4 juli en zaterdag 5 juli een geheel nieuw muziekevenement georganiseerd op de Oelemarkt in Weert. Het 2-daags evenement zal op vrijdag een avond vullend programma met verschillende Live Bands lanceren onder de naam Oelemarkt Live. Op zaterdagmiddag zal er een Breakdance Battle plaatsvinden en aansluitend zullen verschillende DJ’s hun kunsten tonen vanaf de draaitafel.

De aftrap is op vrijdagavond 4 juli, vanaf 18.30 uur wanneer de braderie haar kraampjes sluit, zullen diverse bands waaronder Pepper jack, Madison en The Oaken Towels de Oelemarkt vullen met hun muziek. Op zaterdag 5 juli zullen tussen 13.30 uur en 18.30 uur verschillende b-boys elkaar uitdagen in spetterende breakdance battles. Vanaf 18.30 uur nemen de DJ’s Dyna, Ogre & Vok, Team Fresh, Maximizer en Snaar P de Oelemarkt vervolgens over om het evenement compleet te maken.

Initiatiefnemers Raymon Truijen, Lorette Winters, Dave Peeters en Eloy Stroek in samenwerking met Mark Vialle kijken uit naar het muziekevenement dat moet voorzien in de oproep naar meer evenementen voor de jongeren. Dit is niet alleen voor tijdens het jubileumjaar, maar bij succes zal ook in de toekomst gekeken worden om er een vervolg aan te geven. Met een veelzijdig programma hoopt de organisatie een evenement neer te zetten dat jongeren van 8 tot 30 aanspreekt. De toegang voor beide dagen is gratis, dus de organisatie nodigt iedereen uit om vooral een kijkje te komen nemen!

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/gorefresh

Programma overzicht GO Refresh;

Vrijdag 4 juli – Oelemarkt Live
18u30 – 00u30; optredens van bands.

Zaterdag 5 juli – Go Refresh
13.30u – 18.30u Breakdance battles.
18.30u – 00.30u optredens van DJ’s.

Gratis toegang!!!
Oelemarkt – Weert

Locatie

Oelemarkt Weert
Oelemarkt 9
Weert, Limburg Nederland
+ Google Maps