Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gezamenlijk kerstconcert in Leveroy

22/12/2018 - 20:00 tot 22:00

Gemengd koor Milagri, Jeugdslagwerkgroep de Beat Boys, Jeugdfanfare Forever Young en Fanfare Concordia verzorgen zaterdag 22 december gezamenlijk het kerstconcert 2018. Vanaf 20.00 uur zul je in Pestoeërskoel niet alleen muzikaal, maar ook door de aankleding helemaal in kerstsfeer komen.

De slagwerkers van de Beat Boys met dirigent Hans Verlaek staan al te trappelen om te laten horen wat ze allemaal hebben geleerd en hoe geweldig ze al samen kunnen spelen. De leden van de jeugdfanfare hebben met Ester Alofs een prachtig kerstprogramma samengesteld. En het koor, eveneens onder leiding van Ester Alofs en de fanfare onder leiding van dirigent Jan Kitzen zullen afwisselend en samen een mooi kerstprogramma brengen. Waarbij ze worden ondersteund door een combo met Toon Konings op piano. Daarnaast zal Geralt van Gemert de solozang verzorgen in een aantal nummers.

Kortom, geen enkele reden om thuis te blijven op zaterdag 22 december, maar meer dan redenen genoeg om samen met kinderen, opa en oma en heel veel vrienden en bekenden om 20.00 uur naar Pestoeërskoel te komen voor een prachtig kerstconcert. De entree bedraagt €5,- en dat is inclusief een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij! Kinderen zijn gratis.

Nachtmis
Maandag 24 december zullen gemengd koor Milagri en een ensemble van de percussiegroep van Fanfare Concordia de nachtmis opluisteren. De nachtmis is om 22.00 uur in de H. Barbarakerk. Ook hiervoor ben je van harte uitgenodigd.

Gegevens

Datum:
22/12/2018
Tijd:
20:00 tot 22:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Gemeenschapshuis Pestoeërskoel
Sillenhoek 4
Leveroy, Limburg 6091 PD
+ Google Maps
Telefoon:
0495-651565