Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FOODT-festijn Weert

08/10/2017 - 13:00 tot 17:00

Gratis

Aanstaande zondagmiddag 8 oktober viert het Natuur- en Milieu Centrum De IJzeren Man haar 25-jarig bestaan met een FOODT-festijn. De hele middag zijn er in en rondom het centrum allerlei activiteiten voor jong en oud.

Zo kunnen kinderen zelf aan de slag met het bouwen van een boomhut, het maken van een vuurtje, pijl en boog en nog twee andere activiteiten die je gedaan moet hebben voor je 13e. Iedereen kan proeven van kruiden, wilde groenten en streekproducten en zich laten informeren over de voordelen van biologisch dynamische teelt. Je kunt zelf aan de slag met het persen van noten en genieten van een heerlijk streekbiertje, hapjes van Brownies & downieS Weert en Foodtruck Stroopz. De school die de meeste ‘groene voetstappen’ heeft gelopen wordt bekendgemaakt en het is mogelijk om je eigen voetafdruk te meten en te ervaren. Bij de watertafel, de wormentoren en met de kunst van Metal Art ontdek je wat je zelf kunt doen voor onze natuur en omgeving.

De hele middag door zijn er live optredens van muziekgroepjes en breakdancegroep Fresh All Stars. Kortom een gezellige en leerzame middag. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Tip: kom te voet of met de fiets naar Geurtsvenweg 4 in Weert.

Gegevens

Datum:
08/10/2017
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man
Geurtsvenweg 4
Weert, Limburg 6006 SN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-524893