Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fieëstkeffee Nederweert

26/02/2017 - 18:11 tot 23:55

Gratis

Zondag 26 februari is weer ut fieëstkeffee in zaal Centraal waar ook dit jaar weer bekende en lokale artiesten het podium zullen betreden. Patrick Hendriks zal de avond openen en het eerste gedeelte van het fieëstkeffee voor zijn rekening nemen met een waar meezing spektakel voor jong en oud. Daarna zal Johan Veugelers de tent op z’n kop zetten. Niemand minder dan de LVK-finalisten 2017 Marleen Rutten en Björn van Berkel zullen het aanwezige publiek laten genieten van vele bekende nummers. Marleen heeft al op vele podia gestaan in heel Limburg. Ook stond zij de afgelopen jaren in de finale van het LVK. Marleen zal Nederweert op haar grondvesten doen schudden. Björn van Berkel stond al vier maal in de finale van het LVK. Naast de finalisten komen ook een tweetal halve finalisten. Wie kent ze niet: DZN uit Nederweert en uit Venray Pruüf Mar.
Naast de bekende artiesten zal ook een keur aan lokale artiesten het podium betreden. Dos Cerveza (finalist MLLF 2017) Tommè-dèh, Twieë zonger limiet, Zugabe, De Gezösters Kets, KBP, Rudi Veltrop en de Joeksige vrölliej, Celine Kuepers, Aldje Hendriks, Duo Dik vör Mekaar, Prins Ivo van de Bengels en zieën adjudante en Antiek talent.

Alle reden om zondag mee te komen feesten in Zaal Centraal in Nederweert. Het muziekspektakel begint om 18.11 uur en de presentatie is in handen van Harm Vaas. De entree is gratis.

Gegevens

Datum:
26/02/2017
Tijd:
18:11 tot 23:55
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Zaal Centraal
Kerkstraat 59
Nederweert,Limburg6031 CGNetherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-625024