Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festeynder Plein – Zaterdag 15 juli 2017

15/07/2017 - 19:30 tot 01:00

Gratis

Aan de vooravond van Festeynder wordt Nederweert-Eind ondergedompeld in muziek van de hoogste plank. Het inmiddels bekende muziekfestival midden in het hart van Nederweert-Eind begint zaterdag 15 juli om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Het Pastoor Maesplein in Nederweert-Eind is zaterdag the place to be voor de muziekliefhebber van stevige muziek, feelgood muziek en rock.

Steady State
De organisatie kiest dit jaar voor een echte feelgood band als openingsact. De avond begint in de echte jaren ’60-sfeer, met sixties band Steady State, een vijfmans formatie uit Midden-Limburg met als motto “Back to the Sixties”. De bandleden vertolken op authentieke wijzen muziek uit de zestiger jaren. De “gouden “ van de popmuziek. Hun bekende repertoire bestaat o.a. uit liedjes van the Beatles, the Byrds, Cliff Richard, the Doors, the Shadows, Armand. Deze muzieksoort spreekt een breed publiek van jong tot oud aan. Natuurlijk omdat het een nostalgische waarde heeft, maar vooral omdat het “ feelgood “ gehalte en de feestwaardigheid zeer hoog zijn. Dat wordt gegarandeerd dansen voor het podium van Festeynder Plein. Steady State werd in 1986 opgericht.

De huidige bezetting bestaat uit: John Cremers: slaggitaar en zang – Hub Verdonschot: basgitaar en zang – Henk Schoenmakers: sologitaar en zang – Peter Beeren: drums en zang – Hans Sieben: toetsen en zang.

Meer info over deze sixties band vind je op: www.steady-state.nl

Gegevens

Datum:
15/07/2017
Tijd:
19:30 tot 01:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Festeynder