Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen 31 oktober

31/10 - 13:00 tot 17:00

Gratis

Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen op 31 oktober.

De komende wintermaanden gaan ze elke laatste zondagmiddag van de maand een accordeon- en harmonicatreffen organiseren. Ze doen dat in ontmoetingscentrum “de Reigershorst” te Nederweert-Eind. Ze noemen deze middagen: “Eynder Accordeon- en Harmonica Treffen. Ook zullen vrijwilligers van de stichting “Cuba Adelante”, alsmede enkele partners van muzikanten, hun medewerking verlenen.

De bedoeling is om elke muziekmiddag zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten. We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen.

De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er worden gedanst.

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Reigershorst” te Nederweert-Eind.

Vanwege de dan waarschijnlijk nog geldende corona beperkingen is een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs verplicht.

Gegevens

Datum:
31/10
Tijd:
13:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting “Cuba Adelante”
Telefoon:
0647089779
E-mail:
stichtingcubaadelante@gmail.com
Site:
www.stichtingcubaadelante.nl

Locatie

Gemeenschapshuis Reigershorst
Pastoor Maesplein 13
Nederweert-Eind, Limburg 6034 TE Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-632567