Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expositie ‘Geloven in de Toekomst’

01/06/2014 - 11:00 tot 17:00

Gratis

Op een oproep aan creatief Ospel reageerden maar liefst 12 Ospelse kunstenaars en creatieven. Via hun kunst geven zij uiting aan het thema ‘Geloven in de Toekomst’.  Alle werken zijn van 11.00 tot 17.00 uur te bezichtigen in de grote zaal van Gemeenschapshuis Haaze-Hoof in Ospel. De expositie maakt deel uit van het jubileumprogramma in het kader van 150 jaar Parochie Ospel. Op www.parochieospel.nl kun je lezen hoe iedere deelnemer het thema ervaart en ingezet heeft als inspiratie voor de geëxposeerde werken.

Deelnemers kunstexpositie:
Piet Cuypers: schilderijen, Anja Massee: schilderijen, Henk Roemen: fotografie, Gerrie Roemen: schilderijen, Ben Houben: beeldhouwwerk, Liesbeth Vaes: intuïtieve creaties met gekleurde was, Chantal Veugen: fotografie, Coby van Otterdijk: natuurlijke vormgeving, Greet Boekholt: Hortus Conclusus, Elly Hermans: schilderijen, Bert Vossen: schilderijen / objecten en Nelly Coumans: keramiek.

Verloting kunstwerk
Een aantal kunstwerken wordt ter beschikking gesteld voor het goede doel, zijnde het kerkorgelfonds. Je kunt kans maken op een origineel kunstwerk door tijdens de expositie een lot te kopen voor 1,50 euro per stuk en te deponeren in de lotenpot bij het kunstwerk naar keuze. De bekendmaking van de trekking is op zondag 1 juni, om ca. 18.00 uur, tijdens het pleinfeest aan het Aerthijsplein in Ospel.

Gegevens

Datum:
01/06/2014
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Gemeenschapshuis Haazehoof
Aerthijsplein
Ospel,LimburgNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0495-631619
Website:
http://www.haaze-hoof.nl