Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

EGIDIO Juke INGALA & de JACKNIVES (Italië)

08/12/2012 - 21:30 tot 23:30

€8.00

Kom kijken en luisteren naar deze Italianen, met passie, bezieling, temperament, hartstocht , noem het maar zoals je wilt. Bijna alles wat ze doen, doen ze op gevoel. Ze brengen The Blues naar De Wups Pub  op zaterdag 8 december Nederweert.

EGIDIO Juke INGALA & de JACKNIVES (ITA) hebben een stevige reputatie opgebouwd voor het leveren van energieke live-optredens. De band speelt Chicago- en West Coast Blues, hiermee weten ze het publiek te boeien door hun spectaculaire optredens.

De band wordt geleid door zanger/harp-speler Egidio J. Ingala, hij is uit het goede hout gesneden met zijn eigen kenmerkende stijl. Zijn mondharmonica geluid is beschreven als een kruising tussen Little Walter, George Harmonica Smith met een vleugje Walter Horton. Zijn geluid is zeer krachtig, een subtiele combinatie van toon en frasering dit in combinatie met een sterk gevoel voor swing.

Op gitaar zie je een der beste Italiaanse bluesgitaristen Marco Gisfredi. Hij haalt zijn inspiratie uit invloedrijke bluesgitaristen als: T.Bone Walker, Pee Wee Crayton, Robert Jr. Lockwood, Jimmy Rodgers, Guitar Slim, Hollywood Fats.

Enrico Soverini op drums en Max Pitardi op de bas zijn heel bepalend voor de ritmesectie. Enrico behoort tot de meest indrukwekkende drummers in de blues/swing genre.

Het  repertoire is als een muzikaal tapijt, het ademt een eigen sfeer, heeft uitstraling en met wat voor een kleurenpracht!

De band krijgt het publiek wel in beweging, wil je ook lekker komen swingen en dansen ?

Be there…

Zaterdag 8 december / Wups Pub Nederweert/ entree  €8 / 21.30 uur

Gegevens

Datum:
08/12/2012
Tijd:
21:30 tot 23:30
Kosten:
€8.00

Locatie

Wups Pub
Kerkstraat 61
Nederweert, Limburg 6031 CG
Telefoon:
0495-631412

Organisator

Breezy Concerts