Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een boeket cabaret

23/09/2017 - 20:30 tot 22:15

6 jonge en ambitieuze theatermakers met gastheer Raymon Hofkens
Op deze avond kunt u genieten van 6 jonge en ambitieuze theatermakers die ieder 15 minuten voor u komen spelen. Er zullen diverse stijlen de revue passeren. Van muzikaal cabaret tot stand-up comedy. Wie weet ziet u de nieuwe Youp van ’t Hek, Jochem Myjer of Claudia de Breij. Deze avond met ruim 2 uur entertainment wordt gepresenteerd door een bevlogen presentator. Een avondje theater zoals het bedoeld is…wees welkom…

Gastheer van deze avond is Raymon Hofkens. Raymon is een stand-up comedian/cabaretier die 150 keer met de top van Nederland en België speelt. Raymon heeft diverse prijzen gewonnen en vele finales bereikt van festivals en wedstrijden. Hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. In 2015 speelde Raymon zijn eigen oudejaarsconference FLINTER in uitverkochte theaters. Een zeer persoonlijk verhaal gecombineerd met de actualiteiten van het jaar. Afgelopen jaar mocht hij een ook comedyshow verzorgen op Lowlands.
Raymon is een energieke jongen met veel improvisatievermogen en een hoge grapdichtheid. Hij weet de zaal perfect aan het lachen te krijgen met zijn eigen kijk op de wereld. Achter iedere grap zit een gemeende emotie. Hij speelde al eerder samen in shows met oa Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers”.

entree 10 euro

Gegevens

Datum:
23/09/2017
Tijd:
20:30 tot 22:15
Site:
https://www.facebook.com/events/131038584184840