Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Diner Acoustique

16/11/2018 - 19:00 tot 23:00

Muziek zal altijd verbonden zijn met emotie en mooie verhalen en uiteraard geldt dit ook voor eten. Vanuit zijn passie voor muziek heeft Bart van Geleuken samen met chef-kok Pieter van ‘t Zand een uniek concept bedacht waarin deze twee werelden gaan samensmelten.

Het evenement wordt omgedoopt tot Diner Acoustique en Rock Inc. Entertainment gaat samen met Huyskamer Daatjeshoeve deze uitdaging aan. Het wordt dus geen gewoon diner met live muziek, wat al zo vaak is gedaan, maar een samensmelting van muziek en eten waarbij allebei de elementen een even belangrijke rol hebben. U zult leuke feitjes te weten komen over de muziek en waarom dit geleid heeft tot het specifieke gerecht.

De avond zal bestaan uit een vijf gangen diner begeleid door een bijpassend wijn- of bierarrangement. Alle gerechten die worden gepresenteerd hebben dus een link met muziek waarbij het nummer live akoestisch door October Moon wordt uitgevoerd.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveren is wel een must. U zult op de avond zelf naar uw tafel worden gewezen waarbij u mogelijk de tafel deelt met andere gasten, zodat u samen van deze unieke ervaring kunt genieten.

Gegevens

Datum:
16/11/2018
Tijd:
19:00 tot 23:00
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.rockinc.nl/diner

Organisator

Rock Inc. Entertainment
Telefoon:
0495-317208
E-mail:
info@rockinc.nl
Site:
https://www.rockinc.nl

Locatie

Daatjeshoeve
Heugterbroekdijk 34
Nederweert-Eind, Limburg 6031 LE
+ Google Maps
Telefoon:
0495-697319