Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerst goedgekeurd worden door de redactie.

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Theaterkist

24/04/2019 - 13:30 tot 15:30

€5,

Kennen jullie de Theaterkist al? Theatermaker August Greene is de eigenaar van deze bijzondere kist. August Greene woont met zijn familie in het vreemde plaatsje Driepoort. August Greene heeft zijn Theaterkist in het bos achtergelaten om er na het eten theater mee te gaan maken met alle kinderen van Driepoort. Maar dit verhaal gaat niet over August Greene…

Tovenaar Februus Greene, oudoom van August, heeft een lange reis achter de rug. Hij besluit in de Theaterkist een dutje te doen alvorens hij terug gaat naar zijn torenkamer in de Toneeltoren bij Driepoort. Tijdens zijn dutje heeft de Theaterkist Februus naar een andere plek gebracht. Maar waarom?
Dat doet de Theaterkist niet zomaar, daar zit een rede achter. Heeft het soms te maken met een magische steen die Februus aldaar vindt?
Februus verzameld op zijn verre reizen namelijk allemaal magische vondsten, die krijgen uiteindelijk een plekje in zijn Wonderlijke Rariteiten Kabinet.

Een grappige kindertheatershow van de Theaterkist met Tovenaar Februus Greene in de hoofdrol. Beleef samen met deze dwaze tovenaar avonturen! Tover, zing en dans maar gezellig mee.

Deze show is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Gegevens

Datum:
24/04/2019
Tijd:
13:30 tot 15:30
Kosten:
€5,
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://bit.ly/kaarten_de_theaterkist

Locatie

Theaterboerderij Boeket
rosselsweg 3
Nederweert,6031 PVNetherlands
+ Google Maps