Je kunt zelf een evenement toevoegen aan de agenda van Nederweert24 via deze link.

LET OP | Een nieuw aangemaakt evenement zul je niet direct zien in de agenda,
dit moet eerste goedgekeurd worden door de redactie.

 

~

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Limburgse Jônges bij De Pelen

22/06/2014 - 13:30 tot 15:30

Gratis

De Limburgse Jônges zijn niet meer weg te denken uit het muziekprogramma van het Peelpodium. Dit jaar komen ze zelfs twee keer! Deze amateur zanggroep uit het Weerter Land zingt meerstemmig, goed in het gehoor liggende liederen over vrolijke en serieuze onderwerpen uit het Limburgse heden en verleden. Het zijn bekende melodieën met zelf gemaakte teksten. In de liedjes wordt steeds een ander thema bezongen. Zo is bijvoorbeeld ijdelheid hen niet vreemd in het liedje Ut Liêf van tante To, gezongen op een melodie van Sonny en Cher en steken zij de draak met de Duitse toeristen aan de grindgaten en de Maas in het liedje Woeë zeên di-j Pruuse gebleêve op de melodie van La Cucaracha.

De meeste zangers komen uit de omgeving van Swartbroek en Weert. De accordeonist Wil Bolenius speelt fabelachtig op zijn trekzak. Hij is professioneel muzikant en dankzij hem bestaat deze groep al enige jaren. De groep verkoopt tijdens het optreden ook hun CD: ‘Un Vrieëmdj Gezang’. Meer informatie: www.dialectkoor-limburgse-jongens.nl

De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en entree is een vrijwillige bijdrage. Wees op tijd, want vol is vol! Het Buitencentrum ligt aan de Moostdijk 15 te Ospeldijk. Voor meer informatie: 0495 – 641 497.

Gegevens

Datum:
22/06/2014
Tijd:
13:30 tot 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

BuitenCentrum De Pelen
Moostdijk 15
Ospel, Limburg 6035 RB Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0495-641497